A Arno Hectopat Katılım 9 Aralık 2014 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2015 #1 Arkadaşlar Vatan'da var ama biraz bilgilendirirmisiniz?Nasıl bir kart bütün GTX 970'lerden daha mı iyi
Arkadaşlar Vatan'da var ama biraz bilgilendirirmisiniz?Nasıl bir kart bütün GTX 970'lerden daha mı iyi
B Barış Şentürk Ziyaretçi 5 Ocak 2015 #2 Evga'nın soğutması iyidir ama fiyatı farklıdır MSI ya da Asus tercih edebilirsiniz.
A Arno Hectopat Katılım 9 Aralık 2014 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2015 #3 Silinen üye dedi: Evga'nın soğutması iyidir ama fiyatı farklıdır MSI ya da Asus tercih edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Şu an herkes çok övüyor özellikle FTW modelini o yüzden.Bir Recep bey ve Neutral'e soruyım. @Silinen üye @Recep Baltaş
Silinen üye dedi: Evga'nın soğutması iyidir ama fiyatı farklıdır MSI ya da Asus tercih edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Şu an herkes çok övüyor özellikle FTW modelini o yüzden.Bir Recep bey ve Neutral'e soruyım. @Silinen üye @Recep Baltaş
N Neutral Ziyaretçi 5 Ocak 2015 #5 Pahalı. Aynı ürünü Evga.eu sitesinden tüm masrafları dahil 1100TL'ye getirtebiliyorsun. Garantisi de dahil buna. FTW ürünü en performanslı ürün şu anda, hepsinin önünde.
Pahalı. Aynı ürünü Evga.eu sitesinden tüm masrafları dahil 1100TL'ye getirtebiliyorsun. Garantisi de dahil buna. FTW ürünü en performanslı ürün şu anda, hepsinin önünde.
A Arno Hectopat Katılım 9 Aralık 2014 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2015 #6 Silinen üye dedi: Pahalı. Aynı ürünü Evga.eu sitesinden tüm masrafları dahil 1100TL'ye getirtebiliyorsun. Garantisi de dahil buna. FTW ürünü en performanslı ürün şu anda, hepsinin önünde. Genişletmek için tıkla... Soğutması felanda iyimi yani bütün kartların en iyisi diyorsun?Türkiye gümrük sorunu olmaz mı?
Silinen üye dedi: Pahalı. Aynı ürünü Evga.eu sitesinden tüm masrafları dahil 1100TL'ye getirtebiliyorsun. Garantisi de dahil buna. FTW ürünü en performanslı ürün şu anda, hepsinin önünde. Genişletmek için tıkla... Soğutması felanda iyimi yani bütün kartların en iyisi diyorsun?Türkiye gümrük sorunu olmaz mı?
Because Im Batman Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Eylül 2014 Mesajlar 5.235 Makaleler 7 Çözümler 1 Yer Gotham City / U.S Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Süper Kahramanlık( Gotham Şehrinin Bekçisi) 5 Ocak 2015 #7 Gigabyte modellerinede bakabilirsiniz.
A Arno Hectopat Katılım 9 Aralık 2014 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2015 #8 Because Im Batman dedi: Gigabyte modellerinede bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Zaten Gigabyte alıcamda Vatan stoklarında yok.
Because Im Batman dedi: Gigabyte modellerinede bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Zaten Gigabyte alıcamda Vatan stoklarında yok.
N Neutral Ziyaretçi 6 Ocak 2015 #9 Her şey dahil 1100TL civarına geliyor dedim zaten, buna gümrük ve %18 vergi de dahil. Bunu incele, anlarsın: http://forum.donanimhaber.com/m_88912953/tm.htm
Her şey dahil 1100TL civarına geliyor dedim zaten, buna gümrük ve %18 vergi de dahil. Bunu incele, anlarsın: http://forum.donanimhaber.com/m_88912953/tm.htm
Belirlenemeyen Kilopat Katılım 15 Aralık 2014 Mesajlar 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2015 #10 Arno dedi: Zaten Gigabyte alıcamda Vatan stoklarında yok. Genişletmek için tıkla... Vatan stoklarında gözükmüyor ama bayilerde sitede gözükmeyen bir sürü parça satışı mevcut. Bende Evga almıştım. İade edince Vatan Bostancı şubesinden Gigabyte GTX 970 G1 Gaming aldım.
Arno dedi: Zaten Gigabyte alıcamda Vatan stoklarında yok. Genişletmek için tıkla... Vatan stoklarında gözükmüyor ama bayilerde sitede gözükmeyen bir sürü parça satışı mevcut. Bende Evga almıştım. İade edince Vatan Bostancı şubesinden Gigabyte GTX 970 G1 Gaming aldım.