Satılık EVGA GTX 970 FTW + Backplate

58emre588

Hectopat
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba; kartım Amazon üzerinden satın alındı ve yaklaşık 5-6 ay kadar kullanıldı. Kartım diğer 970'lere göre en iyi karttır, FTW modelininde çoğundan iyidir neden derseniz Hynix adlı bellekler kullanılıyor bazı kartlarda, benim kartım Samsung belleklere sahip Asics değeri %73'tür. Kartım fabrikasyon olarak 1405 Mhz ve 7502 Mhz hızlarda çalışmaktadır, overclock kesinlikle yapılmamıştır, kart diğer kartlar gibi zorlanmamıştır. Ekstra olarak kendim para verip Backplate aldım ve taktım. Kartımı hala 3-4 jelatini üzerinde durmaktadır, sadece hava akışını bozan jelatinlerini çıkarttım, kozmetik olarak 10/10. İstanbul içi elden olucak şekilde satış yapabilirim, tüm kutu ve kutu içeriği eksiksiz teslim edilecektir, fotoğraflar bizzat kendi çekimimdir.
Pazarlık sünnettendir ikramım olur. Fiyatım iki gün için 1000TL'dir. Herkese hayırlı günler.

Pascal'a geçmek için satıyorsan hiç gerek yok. Pascal'dan sonraki yeni mimariye kadar GTX 970 seni rahat götürür, 1080p ultra 60FPS 2 sene sonraki oyunlarda bile. Pascal'dan sonraki yeni kartlar 2 sene sonra çıkacak.

Pascal'a geçmek için satıyorsan hiç gerek yok. Pascal'dan sonraki yeni mimariye kadar GTX 970 seni rahat götürür, 1080p ultra 60FPS 2 sene sonraki oyunlarda bile. Pascal'dan sonraki yeni kartlar 2 sene sonra çıkacak.
Hayır pascal serisine geçmeyi dusunmuyorum, zaten pascal serisi lansmandaki fiyatlarla Turkiye'ye gelmiyecegi icin 1070 parasina 970 SLI yapmayi tercih ederim. 980 Ti alacağım için satılık. 144 Hz monitor kullanıyorum bu yuzden 60 FPS'de oynamiyorum oyunlari.

Hayır pascal serisine geçmeyi dusunmuyorum, zaten pascal serisi lansmandaki fiyatlarla Turkiye'ye gelmiyecegi icin 1070 parasina 970 SLI yapmayi tercih ederim. 980 Ti alacağım için satılık. 144 Hz monitor kullanıyorum bu yuzden 60 FPS'de oynamiyorum oyunlari.
Dostum hayırlı satışlar.
Şimdi söylediğiniz şey dikkatimi çekti. Ben BenQ XL2411Z aldım daha yeni. GTX970 ile 144hz CS:GO oynanamaz mı? 1080 çözünürlükte, 144hz beklentim var? Ne demek istediğiniz tam olarak?

Dostum hayırlı satışlar.
Şimdi söylediğiniz şey dikkatimi çekti. Ben BenQ XL2411Z aldım daha yeni. GTX970 ile 144hz CS:GO oynanamaz mı? 1080 çözünürlükte, 144hz beklentim var? Ne demek istediğiniz tam olarak?
CS GO 144 Hz çok rahat oynanır siz yanlış anladınız, CS GO 1080p de her şey ultra ayarlarda 1080p 300 Fps civarı veriyor. Ben mesela Gta 5 de herşey Ultra ayarlarda 144 Fps alamadığım için böyle bir şey yazdım, çoğu oyunda 144 Hz işinizi görür merak etmeyin çok çok grafik bekleyen oyunlar hariç.(Gta 5, Witcher 3, Crysis 3 gibi.)

CS GO 144 Hz çok rahat oynanır siz yanlış anladınız, CS GO 1080p de her şey ultra ayarlarda 1080p 300 Fps civarı veriyor. Ben mesela Gta 5 de herşey Ultra ayarlarda 144 Fps alamadığım için böyle bir şey yazdım, çoğu oyunda 144 Hz işinizi görür merak etmeyin çok çok grafik bekleyen oyunlar hariç.(Gta 5, Witcher 3, Crysis 3 gibi.)
hmm tamamdır teşekkürler. Ben CS:GO oynayacağım en ağır oyun olarak :D
i5 işimi görür sanırm 6600K :D

BenQ'yu şuanda aldım laptopuma taktım deniyorum ayarlarına bakıyorum, hiç Türkçe birşeyler yok bu ne yaa :D

hmm tamamdır teşekkürler. Ben CS:GO oynayacağım en ağır oyun olarak :D
i5 işimi görür sanırm 6600K :D

BenQ'yu şuanda aldım laptopuma taktım deniyorum ayarlarına bakıyorum, hiç Türkçe birşeyler yok bu ne yaa :D
BenQ'da Türkçe desteği yok galiba. Loptoplar genelde 144Hz vermiyo ama sizinki veriyorsa bilemem tabi :)

BenQ'da Türkçe desteği yok galiba. Loptoplar genelde 144Hz vermiyo ama sizinki veriyorsa bilemem tabi :)
yok bee nerdeee :D HDMI dan bağladım 1080'de 60Hz veriyor. Kasa alana kadar bunla idare edicez :D Ama baktım VGA'dan da aynı hz herşey boşa kasmışım HDMI ile :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı