O Oguzaydmr Hectopat Katılım 29 Kasım 2014 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2015 #1 EVGA GTX 970 aldım o.c nasıl yapacam? Kullanan arkadaşlar yarım edebilir mi ? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Eylül 2015
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 21 Eylül 2015 #2 EVGA'nın kendi yazılımı ile overclock edebilirsin: EVGA - Software - EVGA PrecisionX 16 Tabi ekran kartı overclock etme konusunda tecrüben vardır umarım.
EVGA'nın kendi yazılımı ile overclock edebilirsin: EVGA - Software - EVGA PrecisionX 16 Tabi ekran kartı overclock etme konusunda tecrüben vardır umarım.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.562 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 21 Eylül 2015 #3 Evga PrecisionX'i pek önermiyorum. Arayüzü falan, pek kullanışlı değil gibi geldi bana. Ayarları kayıt edip etmediğimi anlayamamıştım. MSI Afterburner kullanarak -bellek ve çekirdeklerin saat hızlarını arttırarak- yapabilirsiniz.
Evga PrecisionX'i pek önermiyorum. Arayüzü falan, pek kullanışlı değil gibi geldi bana. Ayarları kayıt edip etmediğimi anlayamamıştım. MSI Afterburner kullanarak -bellek ve çekirdeklerin saat hızlarını arttırarak- yapabilirsiniz.
O Oguzaydmr Hectopat Katılım 29 Kasım 2014 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2015 #4 Akif dedi: Evga PrecisionX'i pek önermiyorum. Arayüzü falan, pek kullanışlı değil gibi geldi bana. Ayarları kayıt edip etmediğimi anlayamamıştım. MSI Afterburner kullanarak -bellek ve çekirdeklerin saat hızlarını arttırarak- yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evganın programından yaptım birazda bellek hızını nasıl yapacam bilmiyorum, msi kullansam olur mu o.c ?
Akif dedi: Evga PrecisionX'i pek önermiyorum. Arayüzü falan, pek kullanışlı değil gibi geldi bana. Ayarları kayıt edip etmediğimi anlayamamıştım. MSI Afterburner kullanarak -bellek ve çekirdeklerin saat hızlarını arttırarak- yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evganın programından yaptım birazda bellek hızını nasıl yapacam bilmiyorum, msi kullansam olur mu o.c ?
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.562 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 23 Eylül 2015 #5 Evet MSI'ın uygulamasını da kullanabilirsiniz. Ben de Evga ekran kartımı MSI Afterburner ile OC ettim.
Evet MSI'ın uygulamasını da kullanabilirsiniz. Ben de Evga ekran kartımı MSI Afterburner ile OC ettim.