EVGA GTX 970 SC ACX 2.0 Isı borusu sorunu çözülmedi!

• Konuyu başlatan Neutral
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 34
  • Görüntüleme 10.181
Merhaba,

EVGA'nın tıpkı GTX760 SC 4GB ACX 1.0 modelinde yapmış olduğu gibi, GTX 970 SC ACX 1.0 modelinde de ısı borusu konumlandırılması yanlış olmuştu. Bunun ACX 2.0 modeli ile düzeltileceğini herkes bekliyordu.

Fakat bu sorun düzeltilmedi!

EVGA forumunda rastladım, birkaç araştırma daha yaptım ve Bit-Tech sitesinde EVGA GTX 970 SC ACX 2.0 incelemesine baktım. Doğruydu, ısı borusunun konumlandırılması düzeltilmemiş. Halen 1 ısı borusu GPU'ya temas etmiyor.

Şaşırtıcı. Kullanıcıların bu kadar yankı uyandırmasına rağmen, bu sorunun çözülmemesi ilginç olmuş.

EVGA GTX 970 SC ACX 2.0:

evga970_acx2.0.jpg

21-EVGA-GTX-970-SC-ACX-2.0.jpg

19-EVGA-GTX-970-SC-ACX-2.0.jpg

17-EVGA-GTX-970-SC-ACX-2.0.jpg

Kaynak: ACX 2.0 vs. ACX 1.0 - what's the difference?!? - EVGA Forums
Kaynak 2: EVGA GeForce GTX 970 SC ACX2 Review | bit-tech.net
Kaynak 3: EVGA GTX 970 SC ACX 2.0 reviewed

Son düzenleyen: Moderatör:
Gtx 990 ne zaman gelir? | Sayfa 3

@Silinen üye EVGA resmi açıklama yaptığı zaman çevirmiştim, dediğim gibi üçüncü ısı borusu ''size göre'' değmiyor diye ortalığı ayağa kaldırdınız. EVGA o kadar kolay yabana atılacak bir marka değil. OC yazılımlarının tasarımı bile, kartı falan geçtim , yazılım arayüzleri ile bile ne kadar detaycı ve hissederek bu işi yaptıklarını görebilirsin. Herhangi bir marka düşmanlığım yok, soğutma konusunda yetersiz kaldığını gördüğüm bir Zotac var, diğer markalar hakkını veriyor.

Beğenmediğiniz Zotac AMP! Extreme Edition hem Asus, hem de MSI'dan daha serin çıktı bu seride. :) Bu arada, nasıl ''bana göre'' değmiyor? :)

Orası öyle. Ama testlere bakarsak...
Bu arada @Neutral başka bir forumda kaynaklarını kullandım. Millet durumdan haberdar olması için. Ufak bir bilgilenderme yaptım. Sorun olmaz değil mi?

@Silinen üye Güzel arkadaşım, 900 serisini alıp kullandın mı ? AMP Omega serisini bende çok beğendim fakat dikkatli bakarsan, üç tane fanı var. Ortadaki hava alıyor, kenardakiler dışarı atıyor. Yine geçenlerde bu durum ile ilgili bir yorum yapmıştım.

Zotac Gtx 980 AMP! extreme edition sipariş verildi

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı