EVGA GTX 970 SC ACX 2.0 Isı borusu sorunu çözülmedi!

• Konuyu başlatan Neutral
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 34
  • Görüntüleme 10.173
Merhaba,

EVGA'nın tıpkı GTX760 SC 4GB ACX 1.0 modelinde yapmış olduğu gibi, GTX 970 SC ACX 1.0 modelinde de ısı borusu konumlandırılması yanlış olmuştu. Bunun ACX 2.0 modeli ile düzeltileceğini herkes bekliyordu.

Fakat bu sorun düzeltilmedi!

EVGA forumunda rastladım, birkaç araştırma daha yaptım ve Bit-Tech sitesinde EVGA GTX 970 SC ACX 2.0 incelemesine baktım. Doğruydu, ısı borusunun konumlandırılması düzeltilmemiş. Halen 1 ısı borusu GPU'ya temas etmiyor.

Şaşırtıcı. Kullanıcıların bu kadar yankı uyandırmasına rağmen, bu sorunun çözülmemesi ilginç olmuş.

EVGA GTX 970 SC ACX 2.0:

evga970_acx2.0.jpg

21-EVGA-GTX-970-SC-ACX-2.0.jpg

19-EVGA-GTX-970-SC-ACX-2.0.jpg

17-EVGA-GTX-970-SC-ACX-2.0.jpg

Kaynak: ACX 2.0 vs. ACX 1.0 - what's the difference?!? - EVGA Forums
Kaynak 2: EVGA GeForce GTX 970 SC ACX2 Review | bit-tech.net
Kaynak 3: EVGA GTX 970 SC ACX 2.0 reviewed

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu uyarın hayat kurtarıcı nitelikte. Haber için çok teşekkür ederiz. Ancak Evga'nın böyle bir şey yapmasını aklım almıyor.

Daha öncede böyle bir konu açılmıştı. Oturup türkçeye çevirdim haberleri paylaştım burada. Fakat yine açıldı böyle bir konu. :D Herhangi bir problem yok, üçüncü ısı borusu ekstradan %5-10 gibi bir performans verdiği için kullanmışlar, yani ''tamamen değmesi gerekmiyor biz bunun bilincindeyiz'' diye açıklama yaptı EVGA.

Yani herhangi bir problem yok.

Bana göre tamamen sallamasyon. 3 ısı borusu koyuyorsun, bunlardan 2 tanesi değiyor. O 1 tane ne halta yarıyor? Süs olsun diye mi kullandınız? Bana inandırıcı gelmedi.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı