TechnoNИ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2015 Mesajlar 1.176 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Dünya 18 Mart 2021 #1 Arkadaşlar ekran kartım şu an EVGA GTX 970 SSC ACX 2.0 versiyonu. Genelde hep plakalı ekran kartı kullanırdım. Bunun arkasında plaka yok plakasız çirkin bir görüntüsü var. İnternette şöyle bir şey buldum; EVGA GTX970 39XX Serisi ekran kartı için Arka Plaka Backplate kampanyalı en ucuz EVGA GTX970 39XX Serisi ekran kartı için Arka Plaka Backplate özellikleri, fiyat bilgisi, taksit seçenekleri ile hemen satın al. www.depopark.com Site güvenilir mi? Ekran kartıma uyumlu mu? Uyumlu ise satın almayı düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar ekran kartım şu an EVGA GTX 970 SSC ACX 2.0 versiyonu. Genelde hep plakalı ekran kartı kullanırdım. Bunun arkasında plaka yok plakasız çirkin bir görüntüsü var. İnternette şöyle bir şey buldum; EVGA GTX970 39XX Serisi ekran kartı için Arka Plaka Backplate kampanyalı en ucuz EVGA GTX970 39XX Serisi ekran kartı için Arka Plaka Backplate özellikleri, fiyat bilgisi, taksit seçenekleri ile hemen satın al. www.depopark.com Site güvenilir mi? Ekran kartıma uyumlu mu? Uyumlu ise satın almayı düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Henry Ford Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 2.993 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri 1650 Super, Ryzen 3 3100 Cinsiyet Erkek 20 Mart 2021 #2 Ben de 11650 Super için almak istiyorum ama bulamadım.
TechnoNИ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2015 Mesajlar 1.176 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Dünya 3 Nisan 2021 #3 Sanırım yardımcı olabilecek yok. Satın alsam uyumlu olmazsa iade etsem kabul ederler mi?
B Berkay Bilir Hectopat Katılım 7 Şubat 2018 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2021 #4 TechnoNИ dedi: Sanırım yardımcı olabilecek yok. Satın alsam uyumlu olmazsa iade etsem kabul ederler mi? Genişletmek için tıkla... Dostum garantiye almak için önce bir iletişime geçip iade durumunu sor. Bana uyumlu olur gibi geldi. Sanmıyorum farklı modelleri bulunsun.
TechnoNИ dedi: Sanırım yardımcı olabilecek yok. Satın alsam uyumlu olmazsa iade etsem kabul ederler mi? Genişletmek için tıkla... Dostum garantiye almak için önce bir iletişime geçip iade durumunu sor. Bana uyumlu olur gibi geldi. Sanmıyorum farklı modelleri bulunsun.