biraz daha fiyatı aşşağı çekebilirsen alınabilir fakat biraz kirli gibi duruyor kartMerhabalar, ikinci el bir ekran kartı bakıyorum, imzamdaki sisteme takmak için. Bir adet kutulu faturalı EVGA GTX980 Classified model ekran kartı buldum. Haliyle garantisi yok.
Dışarıdan temiz duruyor kart, sahibi de almadan önce kart kendi sistemime takıp test etmeme izin verdi.
Bu kart için 1000TL fiyat nasıl? En son bütçem 1000TL'di bana hayli uygun geldi ama bir de foruma danışmak istedim.
Daha sonra GTX 960'ımı da satacağım için aman aman pahalı bir rakama denk gelmeyecek diye düşünüyorum. Fikir verirseniz sevinirim.
Kartın resmi şu, arka tarafı biraz oksitlenmiş/kararmış gibi geldi ama nedeni nedir acaba? Yoksa bana mı öyle geliyor?
Eki Görüntüle 574194
Eki Görüntüle 574193
Bir de Furmark dışında yapmam gereken bir test var mıdır, neyine bakmalıyım kartın?
Şimdiden teşekkürler.
Merhabalar, ikinci el bir ekran kartı bakıyorum, imzamdaki sisteme takmak için. Bir adet kutulu faturalı EVGA GTX980 classified model ekran kartı buldum. Haliyle garantisi yok.
Dışarıdan temiz duruyor kart, sahibi de almadan önce kart kendi sistemime takıp test etmeme izin verdi.
Bu kart için 1000TL fiyat nasıl? En son bütçem 1000TL'di bana hayli uygun geldi ama bir de foruma danışmak istedim.
Daha sonra GTX 960'ımı da satacağım için aman aman pahalı bir rakama denk gelmeyecek diye düşünüyorum. Fikir verirseniz sevinirim.
Kartın resmi şu, arka tarafı biraz oksitlenmiş/kararmış gibi geldi ama nedeni nedir acaba? Yoksa bana mı öyle geliyor?
Eki Görüntüle 574194
Eki Görüntüle 574193
Bir de FurMark dışında yapmam gereken bir test var mıdır, neyine bakmalıyım kartın?
Şimdiden teşekkürler.
Merhaba 1000 Tl ye alınır. Daha fazla etmez. Koronodan fiyatları artırdılar. 500 e satsan 500 ediyor.
biraz daha fiyatı aşşağı çekebilirsen alınabilir fakat biraz kirli gibi duruyor kart
O kart temiz falan değil. Almayın.
Performans testinde ve sıcaklıklarında anormal bir dalgalanma olmadığı sürece neden olmasın?
Güç kaynağın yettiğine eminsin değil mi? Güç kaynağı yetersiz ise test edememe, ederken PSU'nun intihar etmesi i ve ekran kartının da ona eşlik etmesi gibi bir potansiyeli var.
Oksitlenme değilmiş, korozyon imiş.Fiyatta maalesef daha fazla bir şey yapamıyorum. Bende onu anlayamadım acaba neden arkası böyle olmuş olabilir ki?
Nasıl anlıyoruz hocam? Denemek lazım değil mi önden?
Corsair VS650 80+ yetiyordur herhalde? (Cidden soruyorum kinaye yok)
-----
Detaylı fotoğraf istedim satıcıdan bakalım görelim...
Oksitlenme değilmiş, korozyon imiş.
Ekran Kartı Arka Plaka Renk Değişimi
Resimlerde gördüğünüz yanmış gibi olan kısım neden öyle olmuştur? Bir sorun teşkil eder mi?www.technopat.net
960 kartı 500 e satsan. 500 e Gtx 980 almış oluyorsun.
Yüksek ısı demişler.Korozyon zaten oksitlenme veya kimyasallarla tepkimeye girme sonucu olur hocam
Tam okuduğum mühendislik dalının konu başlığı dayanamadım
Benim sorum acaba ne yapmış da olabilir, bunu neye yormalıyız, sadece zamanla, kullanıma bağlı olmuş bir şey midir yoksa kronik sorun vs. mi, gibi yani...
Tamamdır hocam anladım, 2GB versiyonları dediğiniz fiyatlarda ancak bendeki 4GB, daha yüksek fiyatlardan satıldığını çokça gördüğümden 500 bir tık aşağıda kalır gibi geldi.