2. Elde oluşan risklerin farkındayım hocam, ancak dediğiniz gibi, 2 ay sonra benim kendi kullandığım kartta bile bir sorun oluşmayacağının garantisi yok. Benim sorduğum şey, kart herhangi bir işlem görmüş ise sorunu var ise Furmak gibi testlerde çıkar mı? Nasıl anlayabilirim, resimlerde nasıl duruyor gözünüze çarpan, ters gelen bir noktası var mı?
Bütçeyi artırmayı düşünmüyorum hocam, bu işin sonu yok. DX12 ile de pek bir işim yok.
Temizlenerek geçiyorsa zaten sadece tozdur hocam, korozyona uğramış, ısıdan rengi değişmiş bir malzeme sadece temizlenerek düzeltilemez maalesef.
Normalde ben GTX 970 bakıyordum, 900TL'den aşağıya ilan yok malum, ona 900 vermek yerine hadi bari 100 daha olsun 980 olsun dedim, yoksa 970 bile benim işimi hayli görecek bir karttı. 960 biraz aşağıda kalıyor sadece. Yani 980'in performansından hayli memnun kalacağıma ve bana yeteceğine eminim.
Bu çerçevede bakınca olaya mantıksız mıyım? Gerçekten soruyorum, gözden kaçırdığım bir detay var ise lütfen paylaşın, minnettar olurum. Teşekkürler.