EVGA GTX 980 Ti Performans Düşüşü

YsnYenice

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler. Yaklaşık 4 ay önce Vatan Bilgisayar'dan bir bilgisayar topladım. Özellikleri :
  • EVGA GTX 980 Ti Acx 2.0+
  • Intel Core i5 6600
  • HyperX Savage 16 GB 2666 MHz RAM

Parçalar ortalama bunlar. Aldığım günlerde oyunlarda gayet yüksek ( League of Legends:900 civarı-CS:GO : 300)FPS alırken ekran kartı programımı (PrecisionX 16) yükledikten sonra ciddi bir performans düşüşü yaşamaya başladım. Ortalama 2 aydır (League of Legends : 80-300 - CS:GO : 150-200)bu civarlarda alıyorum sonradan fark ettim Vatan Bilgisayar'ın sitesinde bellek hızına 7010 MHz derken ekran kartı programımda 3505 MHz yazmakta. Bu problemi nasıl atlatabilirim? Teşekkürler şimdiden.
Not : Ekran kartı sürücülerim güncel.

Yazılımı güncelle ve görsel ekle. Özelliklerinde efektif frekans belirtilir, 3505 gözükmesi doğal, iki katı 7010 yapar ki bir sorun gözükmüyor.

Hayır sadece precision var. 700w Thermaltake PSU kullanıyorum.Yazılımlarım tamamen güncel ekran kartı sürücüm,Precision sürümüm.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı