Sanırım ekran kartımın termal pedleri özelliğini kaybetmeye başladı. AliExpress'te indirimler varken değiştirmek istiyorum fakat sitenin kendi hazırladığı rehberde sadece uygulamaları gösteriyor. VRAM ve plakalara hangi kalınlıkta termal ped kullanmam gerekiyor? Ekran kartı modeli EVGA GTX1070 FTW. Uygulama rehberi.
Merhaba, Evga’ya mail atmıştım. 1MM, 1.2MM termal pedler işinizi görecektir şeklinde cevap yazdılar. Aliexpress’ten gelid ya da thermalright markalarından birini alacağım. İstanbul’a döndüğümde ilk işim sipariş vermek olacak. Sizde almayı düşünüyor musunuz?
Merhaba, EVGA'ya mail atmıştım. 1mm, 1.2mm termal pedler işinizi görecektir şeklinde cevap yazdılar. AliExpress'ten gelid ya da thermalright markalarından birini alacağım. İstanbul'a döndüğümde ilk işim sipariş vermek olacak. Sizde almayı düşünüyor musunuz?
Hem var olanları hem de verdiğiniz linkteki gibi sonradan koyulanları almayı düşünüyorum. O kadar ısınıyorduki kart kendini yakacak diye kullanmayı bıraktım.
Merhaba, Evga’ya mail atmıştım. 1MM, 1.2MM termal pedler işinizi görecektir şeklinde cevap yazdılar. Aliexpress’ten gelid ya da thermalright markalarından birini alacağım. İstanbul’a döndüğümde ilk işim sipariş vermek olacak. Sizde almayı düşünüyor musunuz?
ITX kasaya geçince çok daha fazla ısınır düşüncesiyle pedleri değiştirmek istedim fakat pek zamanım yoktu. Burada aşırı ve gereksiz pahalılar ve 8W/MK. Gelid ve thermalright markaları 12, 14W/MK. İlgili iseniz haberleşelim kargo ve gümrük ücretlerini paylaşırız.
ITX kasaya geçince çok daha fazla ısınır düşüncesiyle pedleri değiştirmek istedim fakat pek zamanım yoktu. Burada aşırı ve gereksiz pahalılar ve 8W/MK. Gelid ve thermalright markaları 12, 14W/MK. İlgili iseniz haberleşelim kargo ve gümrük ücretlerini paylaşırız.
1.2MM bende bulamadım. 2, 3 paket 1MM alacağım. Belki birini 1.5MM alabilirim. Önümüzde ki ayın ilk ya da ikinci haftası dönüyorum hocam. erhanozdemir34@gmail.com