Evga GTX970 Sistem Toplama

Alihan Efe

Hectopat
Katılım
18 Ocak 2016
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhaba,
Beyler ilk olarak şunu belirteyim. Sistem toplama hakkında hiçbir fikrim yok. İlk baştaki bütçem 3500 tl iken o şunu dedi bu bunu dedi şu anda 5800'e kadar çıkartmak zorunda kaldım. Sizce neler değiştirilmeli ve sistem uyumlu mu ? Cevapladığınız için şimdiden teşekkürler.

yLq1Pk.png
 
Merhabalar. Böyle bir şey önerebilirim bende, bir göz atabilirsiniz:


Ekran Resmi 2016-01-18 02.19.03.png


İlk başta R9 390X koyarak denedim. Eğer R9 390X koyarsanız i7-6700K ekleyebilirsiniz. Zaten iki ekran kartı arasında çok büyük farklar yok GTX 980 biraz önde olsada. Gelgelelim ikiside GTX 970'ten iyi :) RAM 8 GB yeterli olur diye düşünmekteyim ki 3000 MHz ekledim, dahada düşürebilirsiniz. HDD eklememişsiniz siz sanırım, onu ekledim. Birde işlemci soğutucunuzu sıvı soğutmaya çevirdim O.C potansiyeliniz artsın diye. Kalan paraylada siz kendinize göre bir monitör ekleyebilirsiniz.

Buyurun buda R9 390X ile GTX 980 karşılaştırması:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı