Evga GTX970 SuperClock ACX 2.0 vs Asus GTX970 ROG STRIX

Marka soruları gereksiz bence, ikisinin de içindeki GPU aynı. Her iki markayı da tercih edebilirsiniz, pişman olmazsınız. Bana sorarsanız MSI'dan yana gönlüm.

İki kart arasında gözle görebileceğin veya hissedeceğin derece de bir fark yok. Ben olsam Asus tercih ederim arkasında PCB koruması ve coil whine sorunu çıkma şansı en düşük markalar arasında.

Bu ikisi arasında ben olsam asus modelini alırım. Çünkü fan teknolojileri olarak daha gelişmiş özellikler sunuyor. Tabi başka seçenek ekleme şansımız var ise başka firma öneririm. Başka firmalar arasında ben msi öneririm. Çünkü yine fan teknolojisi ve kullandığı bileşenler en az asus kadar kalitelidir. Yazılımı da asus'tan daha iyi. Bu arada bu görüşler hep öznel. Yani kasana uygun olan ve tasarımını beğendiğini al. Bu arada arka pcb koruması bence pek bir artı değil. Çünkü değer firmalarda soğutma bloğu'nun altına koyarak soğutmaya direk etkisi olmasını sağlıyor ve sağlamlıktan kaybetmiyorlar.

EVGA'da da fan teknolojisi mevcut fakat bunu yazılım olarak sundular, dileyen yapsın diye. Dilediğini seç. Ben ASUS'a 1350TL verme taraftarı değilim.

İlla EVGA alacağım dersen buradan 1148TL'den al.
EVGA GTX970 ACX 2.0 4GB ekran kartı - inventus

Ama diğer markalara da göz atman gerek. Zira MSI ve Gigabyte modeli 1169TL.

MSI GTX970 Gaming Geforce GTX 970 4GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı - Ürün Kategorileri
GIGABYTE GV-N970WF3OC-4GD GTX970 4GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı - Ürün Kategorileri

Bu konuda size katılıyorum. Asus firması biraz pahalı olduğu için geride geliyor. Zotac çok yer kaplıyor. Sizin yazdığınız 3 kartta çok iyi kartlar. Bu 3 firma arasında yazılımları ve tasarımlarına bakarak hangisinin yazılımının sunduğu özellikler işine yarıyor ve tasarımı hoşuna gidiyor. Ona bakıp seçim yapmalı. Kasasında yer var ise gigabyte iyi iş çıkarmış ama bu bir gerçek.

Evga sipariş verdim 2 güne gelir testleri atarım.

Konu kilitlenebilir herkese teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…