Evga GTX980 mi? MSI GTX970 mi?

970 iyidir, alın gitsin diyorum, dedim ve derim de

Son düzenleyen: Moderatör:
Kulaktan dolma bilgi vermediğinizi söylediniz şimdi ise saçma bi cevap verdiniz. Neyse rapor ediyorum.
Bir daha ki sefere bilginin kısıtlı olduğu durumlarda fazla yorum yapmamaya çalış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar ,bir arkadaşın şikayeti nedeniyle cevap yazma yetkimin kısıtlanması kaldırıldığı için daha yeni yazabildim, Konumuza gelirsek ; 980 ile 970 arasında 10-20 fps fark olduğunu iddaa eden ! arkadaşlara ,daha önce de söylemiş olduğum, gerek 1080 p gerekse 4 k da 5-6 fps farkın olduğunu bu videolarda görebilirsiniz, umarım fiyat performans açısından ekran kartı seçiminize yardımcı olabilmişimdir, sevgiler yüksek fps li günler dilerim

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bütçe yetiyorsa kırpılmış bir kart almanın anlamı yok.

780 ti mi yoksa 970 mi olsaydı eğer konu tartışılabilirdi. Konu 980 gibi bir Tank ise, buna tek cevap durumun müsait ise 980 derim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…