Evga GTX980 SuperClock ACX 2.0 1.799TL !

GTX 980 Performansına laf yok ama EVGA almak :S ne kadar mantıklı, tartışılır.

Evga'nın tasarım mühendisi kör galiba . Gerçekten tasarımı çok kötü.
Bana kalırsa gayet sade ve hoş bir tasarımı var. Hem bir kere kasaya taktıktan sonra kim gidip ekran kartının tasarımını aklına takıyor?

GTX 980 Performansına laf yok ama EVGA almak ne kadar mantıklı, tartışılır.
EVGA, aynı MSI, ASUS gibi gayet başarılı bir marka. Ülkemizde pek tanınmadığı için böyle düşünmeniz normal.

Bence sade bir tasarımı var. Bunu aldıktan sonra görünüme önem veren olur mu bilmem

Mesele görünüm değil ısı boruları biraz araştırın kesinlikle görürsünüz.

Evga gerçekten çok kaliteli ama benim gibi kasanın içini açıp bakmaktan tasarımdan zevk alan birisi almaz. Neresi güzel yoksa ben mi zevksizim? 1. özellik 2.tasarım benim için önemli.

Görünüm önemsiz önemli olan performans sıkıntı yaşatmayacağı bir kart olsun yeterki

Evga gerçekten çok kaliteli ama benim gibi kasanın içini açıp bakmaktan tasarımdan zevk alan birisi almaz. Neresi güzel yoksa ben mi zevksizim? 1. özellik 2.tasarım benim için önemli.
Güzellik kavramı görecelidir, haklısınız. Ben de tuhaf bir biçimde referans NVIDIA tasarımlarını beğeniyorum mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…