Mr.Nobody Megapat Katılım 3 Aralık 2015 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2016 #1 Arkadaşlar sistemime Msi GTX 980TI alacaktım ancak bu kartı gördüm. Sıvı soğutması ilgimi çekti. Sizce iyi bir tercih olabilir mi ? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Nisan 2016
Arkadaşlar sistemime Msi GTX 980TI alacaktım ancak bu kartı gördüm. Sıvı soğutması ilgimi çekti. Sizce iyi bir tercih olabilir mi ?
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Nisan 2016 #2 Çok güzel bir model ama Pascal ve Polaris'in eli kulağında. Vaktiniz varsa bekleyin derim.
Because Im Batman Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Eylül 2014 Mesajlar 5.237 Makaleler 7 Çözümler 1 Yer Gotham City / U.S Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Süper Kahramanlık( Gotham Şehrinin Bekçisi) 27 Nisan 2016 #3 Bu kadar yüksek bütçeli ekran kartı alınacaksa bence yeni mimari beklenmeli. Daha düşük nm ile üretileceği için daha iyi performans alacaksınız. Neredeyse yarı yarıya nm düşüşü var.
Bu kadar yüksek bütçeli ekran kartı alınacaksa bence yeni mimari beklenmeli. Daha düşük nm ile üretileceği için daha iyi performans alacaksınız. Neredeyse yarı yarıya nm düşüşü var.