EVGA' nın güç kaynağı nasıl ?

Enis423

Hectopat
Daha fazla  
EVGA - Products - EVGA SuperNOVA 650 G1 Power Supply - 120-G1-0650-XR

Arkadaşlar yukarıdaki güç kaynağını almayı düşünüyorum 80 Plus Gold + Modüler olaması çok iyi ve fiyatıda uygun, ekran kartları kaliteli oluyor ama güç kaynağı işinde nasıllar onu bilmiyorum. Kullanan arkadaşlar veya hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim ?

Amazonda 80 dolara 650W Gold bulmuştum ama bu daha iyi olur 100W daha yüksek Bronz ama olsun modüler olması yeter. Bir şey daha soracağım ben bilgisayarı yazın toplayacağım ondan dolayı deneyebileceğim bir sisteme sahip değilim. Şuanda arıza çıkarma ihtimali en düşük olan parçaları kampanyalara denk geldim ve aldım. Soracağım soru şu; güç kaynakları sağlamlık açsından nasıldır yani genel itibari ile ben şimdi alsam bilgisayarı toplayınca bir sürpriz ile karşılaşır mıyım ?

Sorun olsa bile Evga'nın internet sitesinden değişim işlemini başlatıp çok kısa sürede sonuç alırsınız.

Tamam teşekkür ederim ben biraz bekleyeyim dolar belki düşer düşmezse de nasip artık olduğu fiyattan alırım.

Evet bunu da gördüm ve gayet güzel bir güç kaynağı ama 100 doları geçmese daha iyi olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…