EVGA RTX 3060 XC Black mining için alınır mı?

• Konuyu başlatan roif
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 1.115
Eklenir elbette. Ama zaten ETH işi net değil. Kazacağınız da yine ETH kısa vadede kazılacak. O yüzden altcoin performansı 3060'ın biraz dahs iyi ama fiyat farkı var. O yüzden iyi hesaplayıp garantisiz 2060 12 GB ya da bu 3060'ı taksitle alabilirsiniz. EVGA kesinlikle üzmez ve RMA garantili. 2060 12 GB garantisiz bu da var.

EVGA'nin chipset i nedir bilginiz var mı? Elimdeki tüm kartlar Hynix RAM'e sahip.
Şimdi fark ettim bende hocam vergi varsa almam çünkü 13K ya 2 tane 1660S aliniyor jpden.

EVGA'nin chipset i nedir bilginiz var mı? Elimdeki tüm kartlar Hynix RAM'e sahip.
Şimdi fark ettim bende hocam vergi varsa almam çünkü 13K ya 2 tane 1660S aliniyor jpden.
Bilgim yok o konuda. Hocam 1660 Super yerine RX 6600 almanız çok daha iyi olmaz mı ?

RX 6600 daha pahalı değil mi? Ayrıca kazım gücü 1660S'e göre daha düşük diye biliyorum.
Öyle ama 2-3 hash için değmez ve ileride satarken çok fark eder. Fiyat farkına göre karar verilmeli.

Ama ETH bittikten sonra kimse yüzüne bakmaz 1660 ların. RX 6600 bu durumda olmaz. Gerek oyun gerek VRAM gerek de altcoin peformansı ile önde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı