Evga RTX 3070 alınır mı?

Yine aynı sitede zotac marka olan 3070 cihazlar var. Onların da fiyatı 11.5 ve 12 bin lira. Onlara nazaran sanırım bu kart daha iyi ama hayatımda hiç rtx serisi kullanmadım. R5600x işlemci ve msi b550m wifi edge anakart ile kullanacağım. Sorun olmaz sanırım?

Evga GeForce RTX 3070 XC3 8GB GDDR6 Ultra Gaming 256 bit Ekran Kartı 08G-P5-3755-KL

Arkadaşlar, bu kart hakkında bilgisi olan var mı? Bu fiyata alınır mı? Taksit imkanı sunması iyi bir şey.
EVGA 3080 kullanıcısıyım. İlk EVGA deneyimim. Malzeme kalitesi, soğutması ve yazılımından (Precision X1) memnun kaldığımı söyleyebilirim.

Evga ekran kartı kısmında kesinlikle hata yapmayan bir marka. Ben olsam düşünmeden alırdım. He imkanım varsa ve bulursam 500TL fazla olsa bile FTW3 Ultra lırdım eğer stokta varsa ve gerçekten bu paraları bir bilgisayar donanımına verecek param varsa.

Evga ekran kartı kısmında kesinlikle hata yapmayan bir marka. Ben olsam düşünmeden alırdım. He imkanım varsa ve bulursam 500TL fazla olsa bile FTW3 Ultra lırdım eğer stokta varsa ve gerçekten bu paraları bir bilgisayar donanımına verecek param varsa.
Ftw3 ultra çok farkedecek bir ürün mü acaba? Hocam her şey bugün ucuz, yarın daha pahalı artık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı