J Jacey Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 286 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2021 #21 Teşekkürler dostum. Almıştım o zaman zaten. Bir iki parça kaldı onları da alıp kuracağım bilgisayarı.
Teşekkürler dostum. Almıştım o zaman zaten. Bir iki parça kaldı onları da alıp kuracağım bilgisayarı.
Monarchz Kilopat Katılım 28 Ekim 2018 Mesajlar 803 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2021 #22 Jacey dedi: Teşekkürler dostum. Almıştım o zaman zaten. Bir iki parça kaldı onları da alıp kuracağım bilgisayarı. Genişletmek için tıkla... Evet, sorunum yok der demez coil-whine başladığını farkettim...
Jacey dedi: Teşekkürler dostum. Almıştım o zaman zaten. Bir iki parça kaldı onları da alıp kuracağım bilgisayarı. Genişletmek için tıkla... Evet, sorunum yok der demez coil-whine başladığını farkettim...
J Jacey Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 286 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2021 #23 Monarchz dedi: Evet, sorunum yok der demez coil-whine başladığını farkettim... Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam fakat coil whine bir “arıza” mı? Bu konularda çok çeşitli şeyler söylüyorlar çünkü.
Monarchz dedi: Evet, sorunum yok der demez coil-whine başladığını farkettim... Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam fakat coil whine bir “arıza” mı? Bu konularda çok çeşitli şeyler söylüyorlar çünkü.
H hasuna Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 3.774 Çözümler 31 26 Kasım 2021 #24 Monarchz dedi: Evet, sorunum yok der demez coil-whine başladığını fark ettim... Genişletmek için tıkla... MSI Ventus RTX 2060 ve Gigabyte RTX 2070 Super kullandım ikisinde de coil whine mevcut. Sorunun çözümü basit. Kasa kapağını kapalı tutmak ve kasayı masaya koymamak .
Monarchz dedi: Evet, sorunum yok der demez coil-whine başladığını fark ettim... Genişletmek için tıkla... MSI Ventus RTX 2060 ve Gigabyte RTX 2070 Super kullandım ikisinde de coil whine mevcut. Sorunun çözümü basit. Kasa kapağını kapalı tutmak ve kasayı masaya koymamak .