R RECKEİ Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 312 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #1 Başlıktaki kartın OC modunu devreye soktum. Acaba ekran kartının ömründen fazla yer mi? 2200 RPM de dönüyor bazen. Normal mi zararlı mı? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ocak 2023
Başlıktaki kartın OC modunu devreye soktum. Acaba ekran kartının ömründen fazla yer mi? 2200 RPM de dönüyor bazen. Normal mi zararlı mı?
MarcusKane Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2016 Mesajlar 1.334 Çözümler 8 Yer Antalya Daha fazla Sistem Özellikleri Strix X570-F | R7 5800X | 32GB 3200 Ram | RTX 3070ti Suprim X Cinsiyet Erkek Meslek Endüstriyel Tasarım 22 Ocak 2023 #2 Aşırı yüksek ısılara çıkmıyor, sistemde anlık donmalar görüntülerde bozulmalar olmuyorsa sizden uzun yaşar merak etmeyin.
Aşırı yüksek ısılara çıkmıyor, sistemde anlık donmalar görüntülerde bozulmalar olmuyorsa sizden uzun yaşar merak etmeyin.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.742 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #3 O mod yuzunden ekran karti bozuluyorsa kendini degil ureticiyi suclaman gerek.
R RECKEİ Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 312 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #4 MarcusKane dedi: Aşırı yüksek ısılara çıkmıyor, sistemde anlık donmalar görüntülerde bozulmalar olmuyorsa sizden uzun yaşar merak etmeyin. Genişletmek için tıkla... BerkayZ87 dedi: O mod yuzunden ekran karti bozuluyorsa kendini degil ureticiyi suclaman gerek. Genişletmek için tıkla... Görüntüler de bozulma olmuyor ya da başka bir hata sadece bazı oyunlarda ısı 78'e çıkıyordu. Bende OC modunu açmak istedim bu arada herhalde ben yanlış yazdım ekran kartım RTX 3090, 3070 değil.
MarcusKane dedi: Aşırı yüksek ısılara çıkmıyor, sistemde anlık donmalar görüntülerde bozulmalar olmuyorsa sizden uzun yaşar merak etmeyin. Genişletmek için tıkla... BerkayZ87 dedi: O mod yuzunden ekran karti bozuluyorsa kendini degil ureticiyi suclaman gerek. Genişletmek için tıkla... Görüntüler de bozulma olmuyor ya da başka bir hata sadece bazı oyunlarda ısı 78'e çıkıyordu. Bende OC modunu açmak istedim bu arada herhalde ben yanlış yazdım ekran kartım RTX 3090, 3070 değil.