Satılık Evga RTX 3070 XC3 Beyaz

Fiyat hakkında yorum yapılabilir
  1. Evet
Makaleler
13
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sistem: Ryzen 7 570x / Asrock B450M Pro4 / HyperX Fury 2x8 3600Mhz Cl16 OC / Deepcool AK400 / EVGA RTX 3070 XC3 Ultra / Lian Li A3
Ürünü 2023 sonuna doğru 2.el olarak aldım. Garantisinin bitmesine 6 ay kalmıştı, benim de çok umrumda olmadığı için açıp arka plaka ve plastik aksamını beyaz/mor olacak şekilde boyadım. Bence hoşta bir görüntüsü var.

Belirtmek gerekirse alan kişi termal bakımını yaparsa çok daha iyi olur, hakli hazırda üzerinde thermopad extreme padler bulunuyor, 3 ay kadar önce değişimini sağladım. Elimde iyi bir macun bulunmadığından kalan mx4'ün son demleriyle yeniledim. Marvels Spiderman 1/2, Ghost of Tsushima, Elden Ring vb. AAA oyunlarda genelde stok ayarlarda 65/70 dereceler arasında seyrediyor ancak oyundan oyuna illa farklılıklar oluyor. Aldığımdan veri UV ve düşük frekanslarda kullandım, zaten çokta oyun oynamadığım için genelde görüntü vermesi için kullandım.

Kart için düşündüğüm fiyat: 10.000₺'dir cüzi miktarda pazarlık payım vardır.

Havale/EFT sonrası kargo yapabilirim, anlaşmalı kargom mevcut ortalama 100₺ bir masrafı çıkıyor. Referans isteyen olursa @Motionless IN White

Discord:beratpetrozi

3440x1440p çözünürlükte furmark testi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…