Nevzat19051 Picopat Katılım 3 Mayıs 2022 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2022 #11 Konyalı Bilgisiyarcı dedi: Hocam bütçe bir tık daha artarsa o bütçe civarı ikinci el RX6600 bulabilirsiniz ama test ederek almayı ihmal etmeyin. Genişletmek için tıkla... Hocam bütçem sıkıntılı biraz. GTX 1660 Ti alacağım mecburen. 3 4 aylık kart buldum garantili 3700. Lee Yubin dedi: Miningte kullanılmamış 1660 veya 2060 bulamazsınız zaten. Bulsanız bile yalan söylüyordur . Ne yapacaksınız şimdi? Genişletmek için tıkla... Hocam GTX 1660 Ti var. 6 Nisan alınma. Kart temiz gözüküyor kasada kullanılmış. Gainward modeli 3700 bırakıyor.
Konyalı Bilgisiyarcı dedi: Hocam bütçe bir tık daha artarsa o bütçe civarı ikinci el RX6600 bulabilirsiniz ama test ederek almayı ihmal etmeyin. Genişletmek için tıkla... Hocam bütçem sıkıntılı biraz. GTX 1660 Ti alacağım mecburen. 3 4 aylık kart buldum garantili 3700. Lee Yubin dedi: Miningte kullanılmamış 1660 veya 2060 bulamazsınız zaten. Bulsanız bile yalan söylüyordur . Ne yapacaksınız şimdi? Genişletmek için tıkla... Hocam GTX 1660 Ti var. 6 Nisan alınma. Kart temiz gözüküyor kasada kullanılmış. Gainward modeli 3700 bırakıyor.
E Eternal FİRE Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 1.773 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2022 #12 Soğutması oldukça kötü bir kart alıp alamamak size kalmış.
AlexFergusonHayranı Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 1.894 Çözümler 12 Yer Malatya 15 Ağustos 2022 #13 "Tek fan daha az ısıtır." algısı çok yanlış bir düşüncedir hocam. Soğutması iyi ve kullanılabilir. Bir sıkıntı yaratmaz.
"Tek fan daha az ısıtır." algısı çok yanlış bir düşüncedir hocam. Soğutması iyi ve kullanılabilir. Bir sıkıntı yaratmaz.
Nevzat19051 Picopat Katılım 3 Mayıs 2022 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2022 #14 Eternal FİRE dedi: Soğutması oldukça kötü bir kart alıp alamamak size kalmış. Genişletmek için tıkla... Vazgeçtim hocam mining yapılmış zaten yeni öğrendim. AlexFergusonHayranı dedi: "Tek fan daha az ısıtır." algısı çok yanlış bir düşüncedir hocam. Soğutması iyi ve kullanılabilir. Bir sıkıntı yaratmaz. Genişletmek için tıkla... Mining kullanılmış hocam yeni öğrendim.
Eternal FİRE dedi: Soğutması oldukça kötü bir kart alıp alamamak size kalmış. Genişletmek için tıkla... Vazgeçtim hocam mining yapılmış zaten yeni öğrendim. AlexFergusonHayranı dedi: "Tek fan daha az ısıtır." algısı çok yanlış bir düşüncedir hocam. Soğutması iyi ve kullanılabilir. Bir sıkıntı yaratmaz. Genişletmek için tıkla... Mining kullanılmış hocam yeni öğrendim.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.354 Makaleler 16 Çözümler 177 Yer Antalya 15 Ağustos 2022 #15 Nevzat19051 dedi: Hocam GTX 1660 Ti var. 6 Nisan alınma. Kart temiz gözüküyor kasada kullanılmış. Gainward modeli 3700 bırakıyor. Genişletmek için tıkla... Satın alınma tarihi yakınsa alınabilir, mining yapıldıysa bile az yapılmıştır. Biraz daha düşürebilirseniz fiyatı daha iyi olur bence.
Nevzat19051 dedi: Hocam GTX 1660 Ti var. 6 Nisan alınma. Kart temiz gözüküyor kasada kullanılmış. Gainward modeli 3700 bırakıyor. Genişletmek için tıkla... Satın alınma tarihi yakınsa alınabilir, mining yapıldıysa bile az yapılmıştır. Biraz daha düşürebilirseniz fiyatı daha iyi olur bence.
Galaxes Kilopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 5.739 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2022 #16 Lee Yubin dedi: Miningte kullanılmamış 1660 veya 2060 bulamazsınız zaten. Bulsanız bile yalan söylüyordur . Ne yapacaksınız şimdi? Genişletmek için tıkla... Bulunur hocam ben yapmadım! Cidden yapmadım ama evet bulmak zor.
Lee Yubin dedi: Miningte kullanılmamış 1660 veya 2060 bulamazsınız zaten. Bulsanız bile yalan söylüyordur . Ne yapacaksınız şimdi? Genişletmek için tıkla... Bulunur hocam ben yapmadım! Cidden yapmadım ama evet bulmak zor.
Nevzat19051 Picopat Katılım 3 Mayıs 2022 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2022 #17 Galaxes dedi: Bulunur hocam ben yapmadım! Cidden yapmadım ama evet bulmak zor. Genişletmek için tıkla... Satiyormusunuz hocam 1660s Lee Yubin dedi: Satın alınma tarihi yakınsa alınabilir, mining yapıldıysa bile az yapılmıştır. Biraz daha düşürebilirseniz fiyatı daha iyi olur bence. Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam 3700'den aşağı 50TL bile düşmüyorlar piyasa o durumda yani
Galaxes dedi: Bulunur hocam ben yapmadım! Cidden yapmadım ama evet bulmak zor. Genişletmek için tıkla... Satiyormusunuz hocam 1660s Lee Yubin dedi: Satın alınma tarihi yakınsa alınabilir, mining yapıldıysa bile az yapılmıştır. Biraz daha düşürebilirseniz fiyatı daha iyi olur bence. Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam 3700'den aşağı 50TL bile düşmüyorlar piyasa o durumda yani
Galaxes Kilopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 5.739 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2022 #18 Nevzat19051 dedi: Satiyor musunuz hocam 1660S Vallahi hocam 3700'den aşağı 50TL bile düşmüyorlar piyasa o durumda yani Genişletmek için tıkla... Hayır hocam maalesef . Para yok ki ekleyecek alalım. Sistemde başka bir sorun vardı onun için parça aldım.
Nevzat19051 dedi: Satiyor musunuz hocam 1660S Vallahi hocam 3700'den aşağı 50TL bile düşmüyorlar piyasa o durumda yani Genişletmek için tıkla... Hayır hocam maalesef . Para yok ki ekleyecek alalım. Sistemde başka bir sorun vardı onun için parça aldım.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.613 Makaleler 8 Çözümler 153 15 Ağustos 2022 #19 3 slot kaplayan bir soğutma var dediğiniz 2060'ta. Çoğu çift fanlıdan iyi soğutması.
The Theseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 7.209 Çözümler 11 Yer Nevşehir 15 Ağustos 2022 #20 Lee Yubin dedi: Satın alınma tarihi yakınsa alınabilir, mining yapıldıysa bile az yapılmıştır. Biraz daha düşürebilirseniz fiyatı daha iyi olur bence. Genişletmek için tıkla... Zamanında 4-5K'ye alınan kartlar hocam zor yakın zamanda alınması. Mininge karşıysanız sıfır almak zorundasınız. Piyasada yapılmayanı zor bulunur. Ha yapılmadı diyene de inanmak size kalmış.
Lee Yubin dedi: Satın alınma tarihi yakınsa alınabilir, mining yapıldıysa bile az yapılmıştır. Biraz daha düşürebilirseniz fiyatı daha iyi olur bence. Genişletmek için tıkla... Zamanında 4-5K'ye alınan kartlar hocam zor yakın zamanda alınması. Mininge karşıysanız sıfır almak zorundasınız. Piyasada yapılmayanı zor bulunur. Ha yapılmadı diyene de inanmak size kalmış.