EVGA Ücretsiz PowerLink Kampanyası

1070 FTW var. Kargosu 5$ falan olur herhalde.

Sıkıntısız gelir inşallah.

Kargo fiyatı;

1 adet için yaklaşık 60* TL.

Amazon'da satışa çıktığında bu değerin altında alınamayacağına kesin gözüyle bakıyorum. Sırf görüntü için pahalı gelebilir fakat enerjiyi daha stabil veriyor, bu sebepten alınabilir diye düşünüyorum.

Bu küçük ve hafif birşey değil mi ya? 61 TL kargo parası ne demek. Amazonda en fazla 7$ falan çıkar kargo.

Bu küçük ve hafif birşey değil mi ya? 61 TL kargo parası ne demek. Amazonda en fazla 7$ falan çıkar kargo.
Sanırım DHL ile gönderim yapıyorlar. Bu sebeple fiyat biraz fazla çıkıyor. Kargo bedeli ucuz olabilir amazonda evet ama, ürünün fiyatı ne kadar olacak acaba ona göre analiz edip karar vermek gerekir bence

30 dolar USA sitesinde. Amazon'da da 30 dolara satışa çıkar, 10 dolar da kargo olur. 40 dolar da düz hesap 120 lira.

MSI R9 390 ekran kartım için sitesinden sipariş verebilirim eğer uyumlu ise. Açıklayıcı bilgi verilmemiş sayfasında ama sizin bilginiz var mı acaba?

MSI R9 390 ekran kartım için sitesinden sipariş verebilirim eğer uyumlu ise. Açıklayıcı bilgi verilmemiş sayfasında ama sizin bilginiz var mı acaba?
Soket aralıkları ayarlanabiliyor, sorun çıkacağını sanmam.

Ekran kartının üstünde seri numarasının yazılı olduğu küçük bir yapıştırma var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…