EVGA vs MSI , Bazooka vs H110M PRO-VD

yunus159

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 1 ay içerisinde bir bilgisayar toplayacağım ancak kafam cidden karmaşık bazı parçalar arasında kaldım yardımcı olursanız sevinirim. (Bütçem 2000 TL)
İlk olarak ekran kartını GTX 950 olarak belirledim. Ancak bazı arkadaşlar Evga'yı aşırı derecede tavsiye ederken bazı arkadaşlar ise MSI soğutmasını övüyorlar. Bu iki ekran kartı arasındaki farklar nelerdir? Evga'yı çok fazla duymadım garanti veya soğutma gibi konularda sorun çıkartır mı?

İkinci sorum Bazooka ve H110M PRO-VD kartları arasında kalmış olmam.
Bilgisayarımı 3-4 yıl daha upgrade edeceğimi düşünmüyorum ancak herkes Bazooka'yı şiddetle tavsiye ediyor. Aşağıda atacağım sistemde bir yerlerden kısıp Bazooka anakartını mı almamı önerirsiniz yoksa H110M PRO-VD nin de sorun çıkartmayacağını mı düşünüyorsunuz? (Bazooka'yı alırsam bütçemi aşıyor.)
Yardım edenlere şimdiden çok teşekkürler :)
Sistem:
2k.png

Mesajlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

Sikinti yaratmaz fakat EVGA alin derim. Kaliteli bilesenlerden yapilmistir MSI da iyidir fakat EVGA herkese kendini kanitlamistir.

Maalesef sinerjiden satın alma gibi bir imkanım yok vatandan satın alacağım.
Arkadaşlar Bazooka H110m pro-vd arasında nasıl bir seçim yapardınız?
Butcen varsa elbette bazooka daha kullanisli ve daha uzun omurlu bir anakart fakat butce yok ise h110m pro-vd de isinizi gorecektir.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı