EVGA X17 mouse alınır mı?

TilkiMilki

Hectopat
Versus.com sitesinde de sıralamada çok yukarıda olan bir mouse ve fiyatına bakacak olursak 1500 TL'den yüksek fiyatlı ürünlerle kıyaslanıyor. Şu an 400 TL civarında bu fare alınır mı deneyen veya bilen var mı?

Bu arada şu an kullandığım fare Hyperx Pulsefire Fps Pro. Attan inip eşeğe de binmek istemiyorum hangisi iyidir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Değişmeye gerek de yok diyebilirim ama eğer diyorsanız 8KHz bir farem olsun alabilirsiniz ama özellikler genel anlamda kafa kafaya.

Deneyimlemediğim bir ürün FPS Pro ile hissiyat karşılaştırması için bir şey diyemem.

Değişmeye gerek de yok diyebilirim ama eğer diyorsanız 8KHz bir farem olsun alabilirsiniz ama özellikler genel anlamda kafa kafaya.

Deneyimlemediğim bir ürün FPS Pro ile hissiyat karşılaştırması için bir şey diyemem.
Benim fare yavaştan ölmeye başladığı için yenisini almak istedim açıkçası. Fiyatı da özelliklerine oranla iyi geldiği için Evga X17 düşündüm. Varsa benzer fiyata bu daha iyi gibi bir öneri değerlendiririm tabi ki.

Benim fare yavaştan ölmeye başladığı için yenisini almak istedim açıkçası. Fiyatı da özelliklerine oranla iyi geldiği için EVGA X17 düşündüm. Varsa benzer fiyata bu daha iyi gibi bir öneri değerlendiririm tabii ki.

Bir bu var ancak hafif modellerden.

Al gitsin en kötü ne olabilir ki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı