Evide açılmayan site dışarıdaki bilgisayarla açılıyor

celalpekcaliskan

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar https://www.dizibox.plus/ sitesine girdiğimde ekran görüntüsünde ki gibi site açılıyor görseller yüklenmiyor. Ama iş yeri bilgisayarımdan girdiğimde bu site normal açılıyor. Evdeki diğer bilgisyarlardan da giriyorum modeme bağlı aynı şekilde site açılmıyor. Neden kaynaklı ya da nasıl düzeltebilirim?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2024-08-25 at 00.47.41.jpeg
    128,1 KB · Görüntüleme: 55
Dns'ten kaynaklı olabilir.Değiştirmeyi deneyin.Nasıl değiştireceğinize dair bir sürü video var internet üzerinde.

Gizli sekmeden aç. Ayrıca antivirüs veya reklam engelleyici kullanıyorsan o da bozabilir.

Merhaba
Merhaba!

Şirketinizin kullandığı Modem vb. ayarları sizin internet ayarlarından farklı olduğu için olabilir. Bu DNS ayarlarıyla oynayarak çözülebilecek gibi duruyor ama tabii ki de İş yerinizin internet sağlayıcısı iş yeriniz için özel olarak ayarlandığı için garanti vermek zorlaşır.

dns üzerinden değil farklı bir dns'e de geçtim fark etmedi. Gizli pencere üzerinden de açtım o da maalesef açmadı. Sadece bu site nedense açılmıyor.
Evdeki 3 pcdende denedim bu site açılmıyor. Virüs programı da kullanmıyorum bu zamana kadar girdiğim site nasıl olduysa 2 gündür giremiyorum. giriyorum ama normal bir şekil de yüklenmiyor diyeyim.

Ev internetinde aile modu açık olabilir mi?

Aile modu da kapalı oradan değil her türlü siteye giriyor sadece bu sitede sıkıntı var. Enteresan olarak muadili dizimag vs gibi sitelerde de bir sıkıntı yok ama dizibox bir anda kesildi. Sizde denerseniz normal olarak giriyordur ama benim internet üzerinde neden bir sıkıntı oldu çözemedim.

Modem'i komple fabrika ayarlarına sıfırladım ettim yok o da sorunu çözmedi. Kafayı yiyecem nasıl bir saçma bir şey bu.2 gündür siteye giremiyorum tam olarak.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…