Evil West alınır mı?

LutherHere

Hectopat
Daha fazla  
Evil West indirimde 300 TL'ye düşmüş, alınır mı sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunun bana göre çok göz yoran bir teması var. Eğer seviyorsanız bu tür oyunları alın. Güzel duruyor Gameplay videolarında.

Oyun çöp kesinlikle alınmaz. Yine benim fikrim ama cart curt diyeceğim de iki aç inceleme notlarına bak. Yok harbi çöp 20-30 TL üstü verilmez.

Oyun çöp kesinlikle alınmaz. Yine benim fikrim ama cart curt diyeceğim de iki aç inceleme notlarına bak. Yok harbi çöp 20-30 TL üstü verilmez.

Almamayı düşünüyorum zaten biraz fiyatı tuzlu geldi.

Hiçbir rahatsızlığım yok ama oyunu oynarken her an epilepsi krizine girecek gibi hissettim kendimi. Yaşlılıktan herhalde benimkisi

Şaka bir yana parasından önce dikkat etmenizi tavsiye edeceğim ilk şey "aşırı göz yorması". Öyle böyle değil yani. Ben hayatımda hiçbir oyunda bu kadar parlak kırmızı ve maviye maruz kalmamıştım daha önce...

Ancak tematik olarak güzel olmuş, mekanikleri de güzel. Düşman hareketleri oyuna alışınca biraz sıradan geliyor ama rahatsız edici değil.

300 TL'ye alınır mı ? İşte onun cevabı sizde... Ben aldım oynadım, gözlerim bin pişman mesela Ama oyun kalitesi olarak diğer 300 TL'lik oyunların pek çoğundan daha iyi. Doğruya doğru.

Senaryosu cok degisik olmasina ragmen guzel kurgulamışlar. Optimizasyon çok iyi özellikle bu görsellik için. Tek sıkıntısı daracık alanda 100 tane düşman atması üstüne çoğu zaman terletebiliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…