Tokiler Decipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 1.541 Makaleler 1 Çözümler 3 28 Temmuz 2020 #21 Perceival dedi: Ciddi olamazsın değil mi? Genişletmek için tıkla... Tabi ki değil. Göz yanılmaları hep olabilir.
Perceival dedi: Ciddi olamazsın değil mi? Genişletmek için tıkla... Tabi ki değil. Göz yanılmaları hep olabilir.
D delph Hectopat Katılım 30 Haziran 2018 Mesajlar 134 28 Temmuz 2020 #22 Ayna bir şekil yerinden düşerken arka kısmı musluğun üstüne ordan çamaşır sepetinin üstün de kayarcasına kapıya kadar ulaşmış.
Ayna bir şekil yerinden düşerken arka kısmı musluğun üstüne ordan çamaşır sepetinin üstün de kayarcasına kapıya kadar ulaşmış.
Perceival Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 3.846 Çözümler 16 28 Temmuz 2020 #23 Silinen üye dedi: Göz yanılmaları hep olabilir. Genişletmek için tıkla... Umarım yanılmadır. (biraz daha geriyorum)
Silinen üye dedi: Göz yanılmaları hep olabilir. Genişletmek için tıkla... Umarım yanılmadır. (biraz daha geriyorum)
SUPRAAAA Centipat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 333 Çözümler 2 28 Temmuz 2020 #24 Silinen üye dedi: Tabi ki değil. Göz yanılmaları hep olabilir. Genişletmek için tıkla... Benim gibi haftada 2-3 kere yaşayana normal geliyor artık.
Silinen üye dedi: Tabi ki değil. Göz yanılmaları hep olabilir. Genişletmek için tıkla... Benim gibi haftada 2-3 kere yaşayana normal geliyor artık.
4 45406 Kilopat Katılım 28 Ocak 2015 Mesajlar 317 Makaleler 1 Çözümler 2 28 Temmuz 2020 #25 Ben bu konuya espri yapınca "gereksiz mesaj" uyası aldım, diğer arkadaşlar için hava hoş sanırım? Hangi moderatör yaptı ise selam söylüyorum ona.
Ben bu konuya espri yapınca "gereksiz mesaj" uyası aldım, diğer arkadaşlar için hava hoş sanırım? Hangi moderatör yaptı ise selam söylüyorum ona.
Ahmetli Cübbe Hoca Kilopat Katılım 28 Kasım 2015 Mesajlar 916 Çözümler 2 28 Temmuz 2020 #26 Perceival dedi: @Ahmetli Cübbe Hoca'm? Genişletmek için tıkla... Kedidir kedi. Şaka bir yana bilmiyorum. Evcil hayvan varsa o yapmış olabilir.
Perceival dedi: @Ahmetli Cübbe Hoca'm? Genişletmek için tıkla... Kedidir kedi. Şaka bir yana bilmiyorum. Evcil hayvan varsa o yapmış olabilir.