Evime sahte ihbar ile tehdit ediliyorum

katarina15

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Dün numaramı seneler önce verdigim ilkokul arkadaşım bana yazdı ve benim T.C. Kimlik numarası, ev adresi bilgilerim gibi şeyleri içeren bir metin yolladı. Bunu artık herkes panelden yapabiliyor fakat daha da ileri gitti ve sürekli BİM, Gratis gibi markaların uygulamalarına benim ve anne babamın bilgileriyle giriş yapmayı denemiş. Ve bu sabah uyandıgımda 150 bildirim gelmişti. Üstelik şimdi de evime sahte bomba ihbarı ve anne babamın kredi kartını patlatmakla tehdit ediyor. Yapabilir mi böyle bir şey?

Sebepsiz yere neden yapıyor bilmiyorum hocam ama yapabilir acilen polise başvurun.

Neden yapıyor ki bunu? Ne yaptın çocuğa?

Son düzenleyen: Moderatör:
Cesareti varsa son dediğini yapabilir. Yapılan örnekleri görmüştüm. Şikayet etmelisin.

Yapabilir, ancak korkudan yapamayadabilir. Sms bombasi yollamis çok basit bir şey, adını soy adını biliyorsaniz, Sizde ona atın.

Banka hesaplarını kapatın ya da taşıyın ve kanıtla beraber polise gidin.

Polise vermelisiniz kuyruğuna basılmış gibi kaçacaktır zaten kendisi.

Hatta kendisine hazırladığınız dilekçeyi göndermeniz bile korkutur bana kalırsa.

Ama Allah'a ve Atatürk'e küfür etmesi üzerine ben de ona küfür etmiştim bu da suç sayılır ve küfürden dolayı benim de başım yanmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…