NoobEller Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2017 Mesajlar 2.947 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2023 #11 katarina15 dedi: Ama Allah'a ve Atatürk'e küfür etmesi üzerine ben de ona küfür etmiştim bu da suç sayılır ve küfürden dolayı benim de başım yanmaz mı? Genişletmek için tıkla... Hakaret davası ile bu dava çok farklı şeyler. Yaşınız kaçtı acaba?
katarina15 dedi: Ama Allah'a ve Atatürk'e küfür etmesi üzerine ben de ona küfür etmiştim bu da suç sayılır ve küfürden dolayı benim de başım yanmaz mı? Genişletmek için tıkla... Hakaret davası ile bu dava çok farklı şeyler. Yaşınız kaçtı acaba?
K katarina15 Picopat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2023 #12 Bonita dedi: Neden yapıyor ki bunu? Ne yaptın çocuğa? Genişletmek için tıkla... İlkokulda kavga etmiştik ama üzerinden yıllar gecti neden yaptı ben de bilmiyorum.
Bonita dedi: Neden yapıyor ki bunu? Ne yaptın çocuğa? Genişletmek için tıkla... İlkokulda kavga etmiştik ama üzerinden yıllar gecti neden yaptı ben de bilmiyorum.
A Andorsine Kilopat Katılım 11 Haziran 2017 Mesajlar 185 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2023 #13 katarina15 dedi: Ama Allah'a ve Atatürk'e küfür etmesi üzerine ben de ona küfür etmiştim bu da suç sayılır ve küfürden dolayı benim de başım yanmaz mı? Genişletmek için tıkla... Sanırım yaşın küçük polisle korkutman daha iyi sonuç verir.
katarina15 dedi: Ama Allah'a ve Atatürk'e küfür etmesi üzerine ben de ona küfür etmiştim bu da suç sayılır ve küfürden dolayı benim de başım yanmaz mı? Genişletmek için tıkla... Sanırım yaşın küçük polisle korkutman daha iyi sonuç verir.
maklube Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 1.706 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2023 #14 Annenizin babanızın hesaplarına girmeyi denememiş yalnızca SMS bomb atmış ihbar atmakta yürek ister, isterseniz şikayet edebilirsiniz ya da şikayet etmiş gibi yapıp sizde onu tehdit değil de uyarabilirsiniz.
Annenizin babanızın hesaplarına girmeyi denememiş yalnızca SMS bomb atmış ihbar atmakta yürek ister, isterseniz şikayet edebilirsiniz ya da şikayet etmiş gibi yapıp sizde onu tehdit değil de uyarabilirsiniz.
Bonita Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 1.379 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2023 #15 katarina15 dedi: İlkokulda kavga etmiştik ama üzerinden yıllar gecti neden yaptı ben de bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Harbi psikopatmış Unutmamış seni
katarina15 dedi: İlkokulda kavga etmiştik ama üzerinden yıllar gecti neden yaptı ben de bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Harbi psikopatmış Unutmamış seni
espad553 Centipat Katılım 16 Ocak 2023 Mesajlar 96 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2023 #16 Anana babana haber ver hemen. Polise ihbarda bulun şantaj yapiliyor diye. Eger sikayetçi olmazdan ileride dediklerini yaparsa çok başın ağrır.
Anana babana haber ver hemen. Polise ihbarda bulun şantaj yapiliyor diye. Eger sikayetçi olmazdan ileride dediklerini yaparsa çok başın ağrır.
K katarina15 Picopat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2023 #17 NoobEller dedi: Hakaret davası ile bu dava çok farklı şeyler. Yaşınız kaçtı acaba? Genişletmek için tıkla... Yaşım 15. Anne babamı böyle bi konuda endişelendirmek istemiyorum.
NoobEller dedi: Hakaret davası ile bu dava çok farklı şeyler. Yaşınız kaçtı acaba? Genişletmek için tıkla... Yaşım 15. Anne babamı böyle bi konuda endişelendirmek istemiyorum.
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.600 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 25 Şubat 2023 #18 Emniyete gittim sabah kapın çalınırsa açma bence de o yeter zaten ona. Vasıfsızın teki olduğu belli.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.498 Makaleler 49 Çözümler 12 25 Şubat 2023 #19 Andorsine dedi: Sanırım yaşın küçük polisle korkutman daha iyi sonuç verir. Genişletmek için tıkla... Korkutmak yerine direk şikayet etsin. Anası babası zarar görür bu olaydan.
Andorsine dedi: Sanırım yaşın küçük polisle korkutman daha iyi sonuç verir. Genişletmek için tıkla... Korkutmak yerine direk şikayet etsin. Anası babası zarar görür bu olaydan.
K katarina15 Picopat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2023 #20 espad553 dedi: Anana babana haber ver hemen. Polise ihbarda bulun şantaj yapiliyor diye. Eger sikayetçi olmazdan ileride dediklerini yaparsa çok başın ağrır. Genişletmek için tıkla... Şu an anne ve babam il dışında iş için yarın geri döndüklerinde ilk iş haber edeceğim.
espad553 dedi: Anana babana haber ver hemen. Polise ihbarda bulun şantaj yapiliyor diye. Eger sikayetçi olmazdan ileride dediklerini yaparsa çok başın ağrır. Genişletmek için tıkla... Şu an anne ve babam il dışında iş için yarın geri döndüklerinde ilk iş haber edeceğim.