Evimin dibinde fiber hat var ama evimde altyapı yok

canatanger

Centipat
Daha fazla  
Başlıktan da anladığınız gibi. 8 9 ay önce İzmir'den Alanya'ya taşındık ve taşındıktan 2 3 ay sonra evimizin önünü kazan bir ekip gördüm meraktan gidip ne yapıyorsunuz diye sorduğumda bana " biz Türk Telekom'a bağlı şirketiz fiber kablo çekiyoruz " dediler. Ama sorun şu ki benim evimde daha ADSL altyapı bile yok hiçbir sağlayıcıdan internet temin edemiyorum. İzmir'de otururken TurkNet kullanıyordum ve TurkNet'te ticket açıp internetimi taşımak istediğimde altyapı yok TT merkezine gidip talep etmeniz gerekiyor dediler. TT merkezine gittim ve talebimi belirttim ama bana oradaki personel başka firma kullanıyorsanız altyapı çekemeyiz bizim müşterimiz olmanız gerek dedi. Bende TurkNet'e bu cevabı bildirdiğimde bizim öyle bir hizmetimiz yok tekrar gidip söyleyin dediler. Yani anlayacağınız birisi diğerine o da diğerine atıyor işi ortada yine olan benim işime oluyor sıfır çözüm sadece uğraştırıyorlar. Yan komşumuzda altyapı gözüktüğü için onun adreslemesi ile internet aldım ve kendi evime çektim ama internet olmasa daha iyi bu forum gönderisini atmak için bile 1 saattir foruma girmeye çalışıyorum. Son çare TT'den internet aldım altyapı getirsinler diye onlarda 2 sene içerisinde getiririz dediler cidden rezillik içerisinde yaşıyoruz. Bu interneti getirtmek için ne yapabilirim dostlar? Bana bir akıl verebilir misiniz?
BTK ve CİMER'e atmadığım şikayet kalmadı sonuç gene hüsran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…