Evimize izinsiz girildi

Haneye tecavüz ve saldırı olduğu için kendinizi koruma hakkınız vardı zaten, keşke kuzeninize yardım edip birlikte dövseydiniz.
Babamın kafasına metal sopayla vuruldu sersemledi babam, bana da tokat gelince kafamı anahtarlığa vurdum kuzenim kalkıp sürahiyi vurana kadar adamlar kaçmış.
Moderatörler ceza vermeyin lütfen.
Eğer ki video kaydı varsa dediğiniz gibi değil polise vermeniz donlarına kadar alırsınız.
Ha bir de yatak odasına çekip vurabilirdiniz.
Kamera kayıtları var yüzleri ve suç aletleri açık şekilde bulunuyor.

Bu tamamen saçmalıktan ibaret bir efsane.
Orası saçmalık ama çekip vursalar da suçlu bulunmazlardı bence. Normal kavgada vurmak suç sayılır tabii ama birisinin kafasına metal sopayla vurmak öldürmeye teşebbüs sayılır, bu durumda yaralanan taraf kendisini korumak için karşıdakini öldürebilir diye biliyorum.

İlk olarak derhal hastaneye gidip olayda bulunan herkes ile birlikte darp raporu alın. Sonrasında bir avukat bulun o size prosedürü ve izlemeniz gereken adımları anlatacaktır. Bizzat kendim şahit oldum bu tarz davalara bir avukat ile bilinçli bir şekilde ilerlemezseniz yaptıkları muhtemelen yanlarına kalacaktır.

Avukatımız var ama lokasyon olarak çok uzak, teşekkürler genede.
Polis geldi, babam darp raporu almak istediğini söyledi götürdü ancak beni gece 2-3 sularında alacaklarını söylediler. Omzumda çürük oluşmuş bir adet, bir adette yumru var diğer omzumda ise bir sürü tırmalama izine benzer iz var (erkek şahıs yapan bunu) umarım iyi bir sonuç çıkar.

Son düzenleme:
Şahitliğin kabul edilir de neden karşılık vermediniz? Böylelerine yapıştırın 3 tane kulak arkasına bakın bir daha geliyorlar mi.

Benim evime girseler mahvederim onları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…