Selam, ev internetim salonda, mutfakta vesaire çekiyor ama benim odama gelince çekmiyor. Aralarında engelleyebilecek çok duvar yok aslında ama anlamıyorum.
İnternette okuduğum kadarıyla bazı aletler ile sinyal gücü arttırılabiliyor.
Selam, ev internetim salonda, mutfakta vesaire çekiyor ama benim odama gelince çekmiyor. Aralarında engelleyebilecek çok duvar yok aslında ama anlamıyorum.
İnternette okuduğum kadarıyla bazı aletler ile sinyal gücü arttırılabiliyor.
Sinyal güçlendirici alabilir veya daha güçlü modeme geçmeniz gerekebilir.
Bunun için tam olarak deneme yanılma yapmanız gerekiyor.
Benim dairemde sinyal güçlendirici işime yaramadı, ben de daha güçlü bir modeme geçtim ve sorun çözüldü.
Benimle aynı büyüklükte daireye sahip alt komşum güçlendirici aldı ve o sorunsuz kullanabiliyor.
Önce güçlendirici alın. Verim alamazsanız iade eder daha iyi bir modem satın alırsınız.
İnternetten alırsanız koşulsuz 15 gün iade hakkınız var.
Ürünün kutusunu açarken dikkatli olun.
Çalışır zaten sağlayıcıların verdiği modemler ya kiralık olur ya da satın alınmış olur eğer kiralıksa modemi verip (faturaya dahilse fiyat düşer) başka bir modeme geçebilirsiniz.
Elinizde ikinci bir modem varsa odanıza kablo çekip kabloyu modeme bağlayıp gerekli ayarları yaparak odanızda dağıtıcı gibi kullanabilirsiniz. Ara bir dağıtıcı alabilir (önermem) ya da modeminizi değiştirebilirsiniz. İkinci bir modem varsa ilk dediğim iyi oluyor, kayıpsız iletiliyor.
Elinizde ikinci bir modem varsa odanıza kablo çekip kabloyu modeme bağlayıp gerekli ayarları yaparak odanızda dağıtıcı gibi kullanabilirsiniz. Ara bir dağıtıcı alabilir (önermem) ya da modeminizi değiştirebilirsiniz. İkinci bir modem varsa ilk dediğim iyi oluyor, kayıpsız iletiliyor.