Evin içinde internet çekerken odada çekmiyor

mutiant

Hectopat
Yer
Midland
Selam, ev internetim salonda, mutfakta vesaire çekiyor ama benim odama gelince çekmiyor. Aralarında engelleyebilecek çok duvar yok aslında ama anlamıyorum.
İnternette okuduğum kadarıyla bazı aletler ile sinyal gücü arttırılabiliyor.

Modemim resimde gözüktüğü gibi.

Ne önerirsiniz?

Dosya Ekleri

• 1702565134265.png
    119,4 KB · Görüntüleme: 216

Sinyal güçlendirici alabilir veya daha güçlü modeme geçmeniz gerekebilir.
Bunun için tam olarak deneme yanılma yapmanız gerekiyor.
Benim dairemde sinyal güçlendirici işime yaramadı, ben de daha güçlü bir modeme geçtim ve sorun çözüldü.
Benimle aynı büyüklükte daireye sahip alt komşum güçlendirici aldı ve o sorunsuz kullanabiliyor.
Önce güçlendirici alın. Verim alamazsanız iade eder daha iyi bir modem satın alırsınız.
İnternetten alırsanız koşulsuz 15 gün iade hakkınız var.
Ürünün kutusunu açarken dikkatli olun.

Merhaba, modem derken Türk Telekomdan'mı almalıyım, tam olarak anlamadım. Başka bir modem alsam çalışma ihtimali olur mu?

Merhaba, modem derken Türk telekomdan'mı almalıyım, tam olarak anlamadım. Başka bir modem alsam çalışma ihtimali olur mu?

Çalışır zaten sağlayıcıların verdiği modemler ya kiralık olur ya da satın alınmış olur eğer kiralıksa modemi verip (faturaya dahilse fiyat düşer) başka bir modeme geçebilirsiniz.

Elinizde ikinci bir modem varsa odanıza kablo çekip kabloyu modeme bağlayıp gerekli ayarları yaparak odanızda dağıtıcı gibi kullanabilirsiniz. Ara bir dağıtıcı alabilir (önermem) ya da modeminizi değiştirebilirsiniz. İkinci bir modem varsa ilk dediğim iyi oluyor, kayıpsız iletiliyor.

Bazı modemlerde olmuyor veya sorunlu çalışıyor TT'nin bir modelinde denemiştim.

Bazı modemlerde olmuyor veya sorunlu çalışıyor TT'nin bir modelinde denemiştim.

Doğrudur, benim de TT'ydi sorunsuz çalışmıştı o yüzden önerdim. Demek ki olmayabiliyormuş da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…