Fyskn Decapat Katılım 12 Ocak 2022 Mesajlar 552 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım ile uğraşıyorum 6 Kasım 2022 #1 TurkNet'ten internet desteği alıyorum. Şu anda internet salonda, Şubat'ta PC alacağım için kablolu olacak kendi odama taşımam ne kadar olur? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Kasım 2022
TurkNet'ten internet desteği alıyorum. Şu anda internet salonda, Şubat'ta PC alacağım için kablolu olacak kendi odama taşımam ne kadar olur?
Pablo Emilio Escobar Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 515 Çözümler 1 Yer Colombia,Medellin Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2022 #2 Fyskn dedi: TurkNet'ten internet desteği alıyorum. Şu anda internet salonda, Şubat'ta PC alacağım için kablolu olacak kendi odama taşımam ne kadar olur? Genişletmek için tıkla... Adsl veya Vdsl mi?
Fyskn dedi: TurkNet'ten internet desteği alıyorum. Şu anda internet salonda, Şubat'ta PC alacağım için kablolu olacak kendi odama taşımam ne kadar olur? Genişletmek için tıkla... Adsl veya Vdsl mi?
Fyskn Decapat Katılım 12 Ocak 2022 Mesajlar 552 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım ile uğraşıyorum 6 Kasım 2022 #3 Pablo Emilio Escobar dedi: ADSL veya VDSL mi? Genişletmek için tıkla... Ben anlamıyorum pek ama nasıl gösteririm size.
Pablo Emilio Escobar dedi: ADSL veya VDSL mi? Genişletmek için tıkla... Ben anlamıyorum pek ama nasıl gösteririm size.
K k4moncik Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.405 Çözümler 11 6 Kasım 2022 #4 Salondan odanızdaki bilgisayara kadar CAT6 internet kablosu çekebilirsiniz.
Pablo Emilio Escobar Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 515 Çözümler 1 Yer Colombia,Medellin Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2022 #5 Fyskn dedi: Ben anlamıyorum pek ama nasıl gösteririm size. Genişletmek için tıkla... Modemin Arkasını Çekebilirsiniz.
Fyskn dedi: Ben anlamıyorum pek ama nasıl gösteririm size. Genişletmek için tıkla... Modemin Arkasını Çekebilirsiniz.
Fyskn Decapat Katılım 12 Ocak 2022 Mesajlar 552 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım ile uğraşıyorum 6 Kasım 2022 #6 Pablo Emilio Escobar dedi: Modemin arkasını çekebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Şimdi bakınca gördüm bağlantı yerinde DSL yazıyor.
Pablo Emilio Escobar dedi: Modemin arkasını çekebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Şimdi bakınca gördüm bağlantı yerinde DSL yazıyor.
K k4moncik Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.405 Çözümler 11 6 Kasım 2022 #7 Pablo Emilio Escobar dedi: Modemin arkasını çekebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Modemin arkasından VDSL ya da ADSL olduğunu nasıl anlayabileceksiniz?
Pablo Emilio Escobar dedi: Modemin arkasını çekebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Modemin arkasından VDSL ya da ADSL olduğunu nasıl anlayabileceksiniz?
Fyskn Decapat Katılım 12 Ocak 2022 Mesajlar 552 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım ile uğraşıyorum 6 Kasım 2022 #8 rleace dedi: Salondan odanızdaki bilgisayara kadar CAT6 internet kablosu çekebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ailem ile yaşıyorum bunun mümkün olacağını düşünmüyorum açıkçası.
rleace dedi: Salondan odanızdaki bilgisayara kadar CAT6 internet kablosu çekebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ailem ile yaşıyorum bunun mümkün olacağını düşünmüyorum açıkçası.
Pablo Emilio Escobar Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 515 Çözümler 1 Yer Colombia,Medellin Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2022 #9 rleace dedi: Modemin arkasından VDSL ya da ADSL olduğunu nasıl anlayabileceksiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam DSL yazısını görmek için dedim. Ya DSL Ya Fiber olduğunu anlamak için. Dosya Ekleri 51paBo1OtYL.jpg 56,9 KB · Görüntüleme: 42 Modem-2.jpg 139,7 KB · Görüntüleme: 34
rleace dedi: Modemin arkasından VDSL ya da ADSL olduğunu nasıl anlayabileceksiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam DSL yazısını görmek için dedim. Ya DSL Ya Fiber olduğunu anlamak için.
K k4moncik Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.405 Çözümler 11 6 Kasım 2022 #10 Fyskn dedi: Ailem ile yaşıyorum bunun mümkün olacağını düşünmüyorum açıkçası. Genişletmek için tıkla... Kenarlıklardan kabloyu saklayarak geçirirsiniz. Ben modemi taşıyın demiyorum, internet kablosu alın diyorum. Bir ucunu modeme bir ucunu bilgisayara takacaksınız oldu bitti.
Fyskn dedi: Ailem ile yaşıyorum bunun mümkün olacağını düşünmüyorum açıkçası. Genişletmek için tıkla... Kenarlıklardan kabloyu saklayarak geçirirsiniz. Ben modemi taşıyın demiyorum, internet kablosu alın diyorum. Bir ucunu modeme bir ucunu bilgisayara takacaksınız oldu bitti.