Evin içinde internet ve şebeke çekmiyor

Crush7

Femtopat
Daha fazla  
Sadece bilgisayarda internet çekiyor. Ethernet kablosu bağlı geri diğer cihazlarda hem şebeke hem de internet çekmiyor aylardır böyle. Müşteri hizmetlerini aradım. Reset falan atıyorlar yalandan. Doğru düzgün ilgilenmiyorlar.

Hocam bu konuyu araştırdım fakat modem değişiminde sadece ufak internet hızı artışı olacağını söylüyorlar mesela 9Mbps'den 10Mbps'ye falan.
Siz hızdan mı yoksa çekmemesinden mi yakınıyorsunuz?
Çekmiyorsa modem değiştirin, sinyal güçlendirici alın.
İSP'nizi ve paketinizi öğrenebilir miyim?
Birde herhangi bir siteden altyapı kontrolü yapabilir misiniz?

Siz hızdan mı yoksa çekmemesinden mi yakınıyorsunuz?
Çekmiyorsa modem değiştirin, sinyal güçlendirici alın.
ISP'nizi ve paketinizi öğrenebilir miyim?
Bir de herhangi bir siteden altyapı kontrolü yapabilir misiniz?

Hocam çok bir bilgim yok bilgileri öğrenip size aktarabileceğim bir site var mı ISP ve altyapıdan bahsediyorum paketim 75Mbps.

Hocam Türk Telekom kullanıyorum altyapı sorgusunda ise

adresinizde VDSL altyapı var!​

88 Mbps.
Download (indirme hızı)

Bu şekilde gözüküyor.
Hocam verdiğim ilk adresten hız testi yapabilir misiniz?

Muhtemelen modem kalitesiz olduğundan diğer odalarda internet çekmiyordur, modem değiştirmek veya sinyal güçlendirici almak çekim sorununu çözecektir.

Hocam verdiğim ilk adresten hız testi yapabilir misiniz?

Muhtemelen modem kalitesiz olduğundan diğer odalarda internet çekmiyordur, modem değiştirmek veya sinyal güçlendirici almak çekim sorununu çözecektir.

Hocam 67 download 6 upload alıyorum modem mi değişmek daha mantıklı sinyal güçlendirici mi?

Hocam 67 download 6 upload alıyorum modem mi değişmek daha mantıklı sinyal güçlendirici mi?
Bu konuya bakabilirsiniz;

Ek olarak Türk Telekom tarzı İSP'lerde kalmanızı önermem, hem fiyatları fahiş oluyor hemde upload hızları düşük.
Taahhütsüz F/P İSP'lerden birine geçmenizi öneririm (Türknet, Netspeed, Millenicom vb.).

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı