lilpoyraz Picopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 137 Yer Cu Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #11 Recx and Flex dedi: Repeater al diyeceğim fakat kendi tecrübemle artık kimseye repeater önermiyorum. Access Point almanızı öneririm. Modemden Access Point'e Ethernet kablosu çekmeniz lazım böyle yapınca hız kaybı 0 oluyor. Genişletmek için tıkla... Tavsiyeleriniz var mıdır?
Recx and Flex dedi: Repeater al diyeceğim fakat kendi tecrübemle artık kimseye repeater önermiyorum. Access Point almanızı öneririm. Modemden Access Point'e Ethernet kablosu çekmeniz lazım böyle yapınca hız kaybı 0 oluyor. Genişletmek için tıkla... Tavsiyeleriniz var mıdır?
3 384311 Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 5.826 Makaleler 6 Çözümler 20 18 Şubat 2021 #12 lilpoyraz dedi: Hocam önerileriniz varsa yardımcı olabilir misiniz? Uygun fiyatlı performans verimi yüksek olsa iyi olur zaten modemin bir üst katındayım. Genişletmek için tıkla... Bunu veya bunu tercih edebilirsin. Xiaomi önermem.
lilpoyraz dedi: Hocam önerileriniz varsa yardımcı olabilir misiniz? Uygun fiyatlı performans verimi yüksek olsa iyi olur zaten modemin bir üst katındayım. Genişletmek için tıkla... Bunu veya bunu tercih edebilirsin. Xiaomi önermem.
lilpoyraz Picopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 137 Yer Cu Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #13 384311 dedi: Bunu veya bunu tercih edebilirsin. Xiaomi önermem. Genişletmek için tıkla... Hocam peki sizin kullandığınız hangisi veya kullanıyorsanız hız artışı oldu mu? Çünkü çoğu kişi ping yaptığını söyledi.
384311 dedi: Bunu veya bunu tercih edebilirsin. Xiaomi önermem. Genişletmek için tıkla... Hocam peki sizin kullandığınız hangisi veya kullanıyorsanız hız artışı oldu mu? Çünkü çoğu kişi ping yaptığını söyledi.
R Recx and Flex Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 4.215 Çözümler 10 Yer İzmir 18 Şubat 2021 #14 lilpoyraz dedi: Tavsiyeleriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Modemden cihaza Ethernet kablosu çekebilir misiniz? Böyle yaparsak hız kaybı 0 oluyor. Bütçe nedir? lilpoyraz dedi: Hocam peki sizin kullandığınız hangisi veya kullanıyorsanız hız artışı oldu mu? Çünkü çoğu kişi ping yaptığını söyledi. Genişletmek için tıkla... Evet repeater önermem zaten oyun oynayacaksanız hiç yüzüne bile bakmayın.
lilpoyraz dedi: Tavsiyeleriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Modemden cihaza Ethernet kablosu çekebilir misiniz? Böyle yaparsak hız kaybı 0 oluyor. Bütçe nedir? lilpoyraz dedi: Hocam peki sizin kullandığınız hangisi veya kullanıyorsanız hız artışı oldu mu? Çünkü çoğu kişi ping yaptığını söyledi. Genişletmek için tıkla... Evet repeater önermem zaten oyun oynayacaksanız hiç yüzüne bile bakmayın.
lilpoyraz Picopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 137 Yer Cu Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #15 Recx and Flex dedi: Modemden cihaza Ethernet kablosu çekebilir misiniz? Böyle yaparsak hız kaybı 0 oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef. Onun yerine powerline alıp çeksem hız kaybında değişiklik olur mu?
Recx and Flex dedi: Modemden cihaza Ethernet kablosu çekebilir misiniz? Böyle yaparsak hız kaybı 0 oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef. Onun yerine powerline alıp çeksem hız kaybında değişiklik olur mu?
adnan.mihci Decipat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 1.212 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #16 http://www.hepsiburada.com/xiaomi-m...rici-300-mbps-p-HBV00000AQJXO?magaza=Nethouse benim odamda internet iyi çekmiyordu bunu odama taktım çok faydası oldu
http://www.hepsiburada.com/xiaomi-m...rici-300-mbps-p-HBV00000AQJXO?magaza=Nethouse benim odamda internet iyi çekmiyordu bunu odama taktım çok faydası oldu
3 384311 Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 5.826 Makaleler 6 Çözümler 20 18 Şubat 2021 #17 lilpoyraz dedi: Hocam peki sizin kullandığınız hangisi veya kullanıyorsanız hız artışı oldu mu? Çünkü çoğu kişi ping yaptığını söyledi. Genişletmek için tıkla... Ben bunu kullanıyorum çok memnunum. Ama 5Ghz desteklediği için size gerekli değil.
lilpoyraz dedi: Hocam peki sizin kullandığınız hangisi veya kullanıyorsanız hız artışı oldu mu? Çünkü çoğu kişi ping yaptığını söyledi. Genişletmek için tıkla... Ben bunu kullanıyorum çok memnunum. Ama 5Ghz desteklediği için size gerekli değil.
Berattyzc Hectopat Katılım 19 Mayıs 2017 Mesajlar 193 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #18 Xioaminin AC2350 routerini alabilirsiniz. Ben aldım gayet memnunum. Wi-Fi çeken bie yerden ürünü kendi uygulamasıyla Wi-Fi'a bağlıyorsunuz. O size hem 5GHz bende 2.4GHz bantlarında internet sağlıyor.
Xioaminin AC2350 routerini alabilirsiniz. Ben aldım gayet memnunum. Wi-Fi çeken bie yerden ürünü kendi uygulamasıyla Wi-Fi'a bağlıyorsunuz. O size hem 5GHz bende 2.4GHz bantlarında internet sağlıyor.
R Recx and Flex Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 4.215 Çözümler 10 Yer İzmir 18 Şubat 2021 #19 lilpoyraz dedi: Hocam maalesef. Onun yerine powerline alıp çeksem hız kaybında değişiklik olur mu? Genişletmek için tıkla... Powerline çok pahalı fakat bütçeniz varsa istiyorsanız alabilirsiniz. Hız kaybı olmuyor diye biliyorum.
lilpoyraz dedi: Hocam maalesef. Onun yerine powerline alıp çeksem hız kaybında değişiklik olur mu? Genişletmek için tıkla... Powerline çok pahalı fakat bütçeniz varsa istiyorsanız alabilirsiniz. Hız kaybı olmuyor diye biliyorum.
lilpoyraz Picopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 137 Yer Cu Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #20 Recx and Flex dedi: Powerline çok pahalı fakat bütçeniz varsa istiyorsanız alabilirsiniz. Hız kaybı olmuyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Peki 5Ghz modem alsam değişiklik yaşar mıyım? Antenin çevresine alüminyum folyo sarıp menzilinin arttığını söylüyorlardı.
Recx and Flex dedi: Powerline çok pahalı fakat bütçeniz varsa istiyorsanız alabilirsiniz. Hız kaybı olmuyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Peki 5Ghz modem alsam değişiklik yaşar mıyım? Antenin çevresine alüminyum folyo sarıp menzilinin arttığını söylüyorlardı.