Evin kör noktasına internet sağlamak

Repeater al diyeceğim fakat kendi tecrübemle artık kimseye repeater önermiyorum.

Access Point almanızı öneririm.

Modemden Access Point'e Ethernet kablosu çekmeniz lazım böyle yapınca hız kaybı 0 oluyor.
Aynen öyle internet hızınız 50 ise size ancak 5 ini variyor.

Peki 5GHz modem alsam değişiklik yaşar mıyım? Antenin çevresine alüminyum folyo sarıp menzilinin arttığını söylüyorlardı.

Hayır 5GHz modem, modemin yakınlarında daha iyi çekmesi içindir. 2.4 GHz uzakta olanlar içindir senin ihtiyacın bunun tam tersi.

O zaman ben modemin yakınlarına bir Access Point koyup modemden Access Point'e ethernet kablosu çekeceğim değil mi? Bunun gibi.

O zaman ben modemin yakınlarına bir Access Point koyup modemden Access Point'e Ethernet kablosu çekeceğim değil mi? Bunun gibi.

Bu model daha çok menzil genişletici yani repeater olarak kullanılıyor ama evet doğru bunun gibi.

Bütçenizi söylerseniz Access Point önerebilirim. Bu arada internetiniz kaç mbps idi?

Bu model daha çok menzil genişletici yani repeater olarak kullanılıyor ama evet doğru bunun gibi.

Bütçenizi söylerseniz Access Point önerebilirim. Bu arada internetiniz kaç mbps idi?
15-24 arası modemin yanında fakat benim odamdan 4 mbps e kadar düşüyor.

Maksimum 350 TL.

Bütçe artarsa eğer;

Kendim kullandığım fakat bütçeniz olduğundan en üstteki 3 antenliyi alabilirsiniz.
1. ve 3. attığımdaki modellerde repeater moduda var yani Ethernet kablosu takmadan da kullanabilirsiniz yani denersiniz hızını beğenirseniz kullanabilirsiniz fakat oyun vs. oynanacaksa oynanmaz o zamanda Access Point modunu kullanırsınız.

Hocam ilk yolladığınız bütçeme uyuyor. İlginiz ve desteğiniz için teşekkür ederim.
Hocam ilk yolladığınız bütçeme uyuyor. İlginiz ve desteğiniz için teşekkür ederim.

Hocam 3G/4G desteği olmadığı 2.4 GHz olduğunu gösteriyor değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…