Evin kör noktasına internet sağlamak

Hocam ilk yolladığınız bütçeme uyuyor. İlginiz ve desteğiniz için teşekkür ederim.

Eki Görüntüle 884765

Hocam 3G/4G desteği olmadığı 2.4 GHz olduğunu gösteriyor değil mi?
Hayır 3G/4G desteği ile alakası yok ilk attığım modelde 2.4 GHz ve 5.Ghz da var 2. attığımda da var fakat 3. attığımda yok .
1. attığımı alabilirsiniz. Hayırlı olsun.

Hocam sizi uyarayım repeater modu için alıyorsanız attığım modeli almayın.

Ethernet kablosu çekmeniz lazım fakat siz çekemem demiştiniz fikriniz değişti galiba.
Hocam ben odama çekemem demiştim. Modemin yakınına koyup ethernet kablosu çekebilirim sıkıntı yok.

Hocam bir de hem Access Point hem de router özelliği var modlar arasında nasıl geçiş yapacağım?

Hocam bir de hem Access Point hem de router özelliği var modlar arasında nasıl geçiş yapacağım?

Hocam tarayıcıya 192.168.1.1 yazınca arayüzü geliyor oradan hem kurulumu yapacaksınız hem de arayüzden modlar arasında geçiş yapabilirsiniz, şifreyi değiştirebilirsiniz cihazın Wi-Fi'de gözüken adını vs. değiştirebilirsiniz.

Bu iş için çoğu aleti kullanmış biri olarak söyleyeyim, modemden kendi odanıza LAN kablosu çekebiliyorsanız eğer, daha ucuz olması açısından acces point alabilirsiniz. Fakat madem odanıza lan kablosu çekebiliyorsunuz, buna ne gerek var?

Ben powerline ile çözdüm sorunlarımı. Hız kaybı yok. Kablo kalabalığı yok. TLPA4010P kitini öneririm. Priz de işgal etmiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…