Evkur FreeDOS bilgisayara Windows kurulumu yapar mı?

TheVoiDs

Centipat
Daha fazla  
Evkur'dan bugün taksitle laptop aldım. Onaylanmasını bekliyorum fakat alırken işletim sisteminden bahsedilmedi ve dikkatimi çekmemişti. Fotoğrafını çekmişti, FreeDOS işletim sistemi laptopmuş. Benim başka bir bilgisayarım veya yakınımda başka birinde yok. Evkur'da kurulum yapılır mı acaba Windows 11 veya 10? Cevap verirseniz sevinirim teşekkürler.

Biz almıştık, bilgisayarcıya götürün onlar kurar dediler. Yüksek ihtimalle Evkur kurulum yapmaz.

Evkur'un böyle bir hizmet vereceğini sanmıyorum bazı firmalar dahi FreeDOS bilgisayara kurulum yapmıyor bir bilgisayarcıdan veya bir arkadaştan yardım almanı tavsiye ederim

Peki ne kadar tuttu ve ne zaman olmuştu?
Haziran 2023'te aldık, bilgisayarcı bize 450 liraya kitlemişti. Ekstradan bilgisayarıma Win yerine KMSpico kurmuştu. Kurdurduğunuz kişiye dikkat edin hocam.

Evkur'un böyle bir hizmet vereceğini sanmıyorum bazı firmalar dahi FreeDOS bilgisayara kurulum yapmıyor bir bilgisayarcıdan veya bir arkadaştan yardım almanı tavsiye ederim
Peki ne kadara kurulum yaparlar bilgisayarcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…