Evkur FreeDOS bilgisayara Windows kurulumu yapar mı?

Hocam o bilgisayarcıdan herkes şikayetçi, tabii biz bunu bilmeden gittik ve olanlar oldu.
İşler aceleye geliyor böyle durumlarda ne yapacağını şaşırıyor insan direkt olarak işini halletmek isteyince direk gitmek istemişsiniz buda normal suç sizin değil zatem

Freedos almak daha mantıklı fiyat açısından aslında araştırmasını yaptım
İmkanınız varsa USB ile kendiniz kurun. Çok kolay bir işlem zaten. Bilgisayarcı ne kadar bilinir olsun ben güvenmem açıkçası. Üstteki arkadaşın yazdığı gibi KMSpico kurabilir bilgisayara.

Hocam internette tonlarca video var. İzleyin kendiniz yapın paranız cebinizde kalsın.

Bu video yardımcı olacaktır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Video için teşekkürler en iyi video bu fakat izledim biraz karışık geldi bilgisayarcıya götürürüm yüksek ihtimal kurulumunu doğru bir şekilde yaparlar değil mi?

Video için teşekkürler en iyi video bu fakat izledim biraz karışık geldi bilgisayarcıya götürürüm yüksek ihtimal kurulumunu doğru bir şekilde yaparlar değil mi?
Hocam bilgisayarcıya götürecekseniz itibarı iyi olan birine götürün, benimle aynı olayı yaşamayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…