E Essmagni Centipat Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 220 19 Kasım 2020 #1 Az önce Evkur'dan PS5 aldım havale/eft olarak aldım. Ödeme hala onaylanmadı diyor. 8300 TL az değil. Güvenilir mi?
Az önce Evkur'dan PS5 aldım havale/eft olarak aldım. Ödeme hala onaylanmadı diyor. 8300 TL az değil. Güvenilir mi?
XeonisH4wkz Decapat Katılım 23 Haziran 2018 Mesajlar 349 19 Kasım 2020 #11 Denji dedi: Daha iyileri var. Sırf Evkur'a bir sürü borcumuz olduğu için rahat bırakmadılar bizi (Yerin dibine giresiceler ). Genişletmek için tıkla... Allah yardımcınız olsun dostum. Senetli borç büyük dert. 2 sene özşanal ile uğraştım kredi kartı vermediklerinden, yani Allah bir daha senetle tost makinası bile aldırmasın bana Artı 0 Eksi
Denji dedi: Daha iyileri var. Sırf Evkur'a bir sürü borcumuz olduğu için rahat bırakmadılar bizi (Yerin dibine giresiceler ). Genişletmek için tıkla... Allah yardımcınız olsun dostum. Senetli borç büyük dert. 2 sene özşanal ile uğraştım kredi kartı vermediklerinden, yani Allah bir daha senetle tost makinası bile aldırmasın bana
KS KS E Essmagni Centipat Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 220 19 Kasım 2020 #12 O yüzden havale yoluyla aldım geçmiş olsun Not : onaylandı Artı 0 Eksi