Evkur icraya verdi

Cpt.Revenger

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci:Ryzen 5 5600
Anakart:Asus prime a320m-F
Ekran Kartı:Gtx 1650
Kasa:Darkflash skywalker
Depolama:512gb ssd
Ram:16 Gb 3000mhz
Arkadaşlar selam, başlıktaki gibi Evkur babamı icraya vermiş gecikmiş borçtan dolayı. Toplam gözüken 15 bin TL'lik borç icra faizi ile birlikte 35bin TL küsur olmuş. İşin saçma yanı bu borç 2023 yazından kalma bir borç ve normalde borcunuz var ise size taksitleriniz bitene kadar alışveriş yaptırmıyorlar ama biz 2024 yılında tekrar bir alışveriş yapmıştık ve o 2023 yılından kalan borcu da bize bildirmediler. Sistemlerinde 3 tane telefon numarası çıktı biri babamın biri benim biride alakasız tanımadığımız bir numara bu borç bildirimleri bazen benim telefonuma geliyordu ve ben de babama söylüyordum ve zamanında ödüyorduk ama 2023 yılında kalan borç ile alakalı bütün bildirimler diğer tanımadığımız numaraya gitmiş veya hiç bildirmemişler. İcra borcunu ödedik ama şimdi de habersiz dosya masrafı çıkarttılar. Yani bir bakıma haksız bir şekilde icralık olduk. İnternetten okuduğum bazı şikayetlerde icra ödense bile dosya açık kalabiliyormuş eğer böyle bir şey olursa CİMER'e şikayet falan etsem bir işe yarar mı? Son olarak size ve sevdiklerinize tavsiyem Evkur'dan mümkün mertebe alışveriş yapmayınız.

Şimdi sıkıntı şurada onlar sana bildirmeden sen sorumluluğunu bilerek borcunu ödemelisin bu icra takibi hiçbir borcun yokken açılmış değil ya, borç bildiriminin gelmemesi ile ilgili bir bilgim yok o konuda yorum yapamam fakat Evkur gibi senetle veren yerler fazlasıyla fahiş fiyata satıyor zaten o tarz yerlerden alışveriş yapmanın çok da bir mantığı yok.

Ben birçok alışveriş yaptım Evkur üzerinden, yeri geldi telefon yeri geldi bilgisayar aldım ama hiç taksitlerimi geç ödemedim. Taksitlerinizi zamanında öderseniz hiç problem yaşamazsınız. Evet çok faiz bindiriyor ama bir nebze de işe yarıyor.

Bir de E-Devletten kontrol ettiniz mi UYAP vatandaşlık sisteminden? Yakın zamanda Garanti Bankası'ndan böyle bir durum yaşamıştım dosyayı açık unutmuşlar. Adliyeye gidip kapattırmıştım.

Ben birçok alışveriş yaptım Evkur üzerinden, yeri geldi telefon yeri geldi bilgisayar aldım ama hiç taksitlerimi geç ödemedim. Taksitlerinizi zamanında öderseniz hiç problem yaşamazsınız. Evet çok faiz bindiriyor ama bir nebze de işe yarıyor.

Bir de e-devletten kontrol ettiniz mi UYAP vatandaşlık sisteminden? Yakın zamanda Garanti Bankası'ndan böyle bir durum yaşamıştım dosyayı açık unutmuşlar. Adliyeye gidip kapattırmıştım.

Henüz daha dosya masrafını ödemedik normal borcu ödedik dosya masrafı ödendikten sonra dosya kapatma numarası falan vereceklermiş sanırım. Parayı oradaki miktara göre ayarlamıştık ani çıktı onun ödemesini de yarın yapacağız.

Şimdi sıkıntı şurada onlar sana bildirmeden sen sorumluluğunu bilerek borcunu ödemelisin bu icra takibi hiçbir borcun yokken açılmış değil ya, borç bildiriminin gelmemesi ile ilgili bir bilgim yok o konuda yorum yapamam fakat Evkur gibi senetle veren yerler fazlasıyla fahiş fiyata satıyor zaten o tarz yerlerden alışveriş yapmanın çok da bir mantığı yok.

Yok hocam normalde 2024 aldığımız şeyin mesajı bana geliyordu ama bu borç 2023 yılından kalma onunla ilgili hiçbir bildiri yapmadılar.

Zaten bir daha yapmayız hocam tövbe ettik çevremdeki insanları da uyarıcam bu konuda.

Asıl saçma kısmı normalde ödenmemiş borç veya taksit varsa zaten alışveriş yapamıyorsunuz oradan biz 2024 yılının nisan Mayıs'ı gibi yapmıştık tekrardan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı