Evkurdan aldığım R5 3500X sistem nasıl?

Beyler siz ne diyorsunuz ya ben bilmiyor muyum sanki 8000'e bundan kat kat kat daha iyi bir sistem toplanacağını elimden bu geldi yani ben evkurdan taksitle aldım kredi kartı ile değil senetle yani o yüzden bu kadar fiyat bindi peşin fiyatı 5700 TL falan dı bir de biri akıl sız mısın yazdı anlamadan etmeden yorum yapıyorsunuz.

Kredi kartınız olmasına gerek yok. Evkur'un sizden alacağı faizden daha düşük bir faize kredi çekebileceğiniz bir bankadan kredi çekip taksit taksit ödeyebilirsiniz. Tabi iade etme şansınız var ise. Bildiğim kadarıyla Evkur'dan senetle bir şey aldıysanız iptal yada iade imkansız.

Alışveriş kredisi ile Vatan'dan 5700XT sistem almak varken senet gibi çok tehlikeli bir sözleşme yapıp 8000TL'ye RX580 alıyorsunuz, bravo başarılı iş.

Alışveriş kredisi ile Vatan'dan 5700XT sistem almak varken senet gibi çok tehlikeli bir sözleşme yapıp 8000TL'ye RX580 alıyorsunuz, bravo başarılı iş.

Dostum haklısın ama bilmiyordum Vatan olayını olan oldu bana PSU ve monitör önerir misin bütçem 1700 en az 650W PSU ve en az 75 Hz monitör.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…