burak aksu Hectopat Katılım 10 Ağustos 2014 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2015 #1 Az önce bir telefon aldım. İmzalarını attım, 1 hafta sonra bana ulaştıracaklarmış. Fakat telefonu almaktan şuanda vazgeçtim. İptal ettirme şansım var mıdır?
Az önce bir telefon aldım. İmzalarını attım, 1 hafta sonra bana ulaştıracaklarmış. Fakat telefonu almaktan şuanda vazgeçtim. İptal ettirme şansım var mıdır?
IDogukanGZ Megapat Katılım 16 Ekim 2014 Mesajlar 312 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2015 #2 Dostum Kargo Geldikten Sonra Evkur Bayisine Geri İade Edebelirsin
burak aksu Hectopat Katılım 10 Ağustos 2014 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2015 #3 IDogukanGZ dedi: Dostum Kargo Geldikten Sonra Evkur Bayisine Geri İade Edebelirsin Genişletmek için tıkla... Kargo gelmesini beklemek zorunda mıyım ki? Hemen arayıp veya bayiye gidip iptal edemiyor muyum?
IDogukanGZ dedi: Dostum Kargo Geldikten Sonra Evkur Bayisine Geri İade Edebelirsin Genişletmek için tıkla... Kargo gelmesini beklemek zorunda mıyım ki? Hemen arayıp veya bayiye gidip iptal edemiyor muyum?
zzaf Megapat Katılım 12 Nisan 2014 Mesajlar 564 Makaleler 1 Yer Osmaniye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Teknolojileri 30 Ocak 2015 #4 Evet var, biz 2 gün önce bilgisayar sipariş ettirdik bugünde evkura gidip siparişi iptal ettirdik.
BilgisayarKurdu Technopat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Ocak 2012 Mesajlar 14.469 Makaleler 34 Çözümler 41 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Active Directory - Security Uzmanı Profil Kapağı 1522600635 3 Şubat 2015 #5 Öncelikle koşulsuz şartsız iade edebilirsin, ürün zaten eline de ulaşmamış henüz. Ödediğiniz bedelin tamamını geri alabilirsiniz.
Öncelikle koşulsuz şartsız iade edebilirsin, ürün zaten eline de ulaşmamış henüz. Ödediğiniz bedelin tamamını geri alabilirsiniz.