Evkur'dan alınan i9 11900KF RTX 3060 sistem nasıldır?

@Brokoli09
Oyun performanslı yeterli. Çoğu oyunu 1080p yüksek-Ultra ayarlarda oynarsın. 60 bin TL'ye çok daha iyi sistem toplanır sadece.
anladım. hepiniz çok haklısınız tek tek fakat bende farkındayım, maalesef imkanım buna el verdi şuana kadar almış olduğum benim için en profesyonel sistem olucak, 7 senedir hayalini kuruyorum buna nasipmiş.

Bence iade imkanınız yoksa çok üzülmeyin çünkü taksitli aldığınız için kur dalgalanmaları ve 2 yıl içerisindeki maaş değişimini göz önüne alırsak tam olarak 60 bin TL'ye aldığınız söylenemez. Sistem yeni çıkacak GTA 6'da bile orta ayar üstü oynatır diye düşünüyorum. Bende 4 GB RTX 3050 var. Orta ayar altında oynadığım oyun yok diyebilirim. Siz rahat rahat üst performanslarda oynarsınız. Hayırlı olsun.

Son düzenleme:
Bence iade imkanınız yoksa çok üzülmeyin çünkü taksitli aldığınız için kur dalgalanmaları ve 2 yıl içerisindeki maaş değişimini göz önüne alırsak tam olarak 60 bin TL'ye aldığınız söylenemez. Sistem yeni çıkacak GTA 6'da bile orta ayar üstü oynatır düşünüyorum. Bende 4 GB RTX 3050 var. Orta ayar altında oynadığım oyun yok diyebilirim. Siz rahat rahat üst performanslarda oynarsınız. Hayırlı olsun.
çok teşekkür ederim

Rica ederim. Hayalinizin gerçekleşmesine sizin adınıza mutlu oldum. Artık siz de istediğiniz ayarlarda, istediğiniz oyunu rahatlıkla oynayabilirsiniz. :)

Tabii bilgisayarın büyüsüne kapılıp ailenizi ve hayatınızı ihmal etmeyin. Tekrardan hayırlı olsun :)
Gerçekten çok sağolun. fiyatın, durumun bende farkındayım fakat heves işi olduğu için aldık bir şekilde sizde içime su serptiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı