anladım. hepiniz çok haklısınız tek tek fakat bende farkındayım, maalesef imkanım buna el verdi şuana kadar almış olduğum benim için en profesyonel sistem olucak, 7 senedir hayalini kuruyorum buna nasipmiş.
Bence iade imkanınız yoksa çok üzülmeyin çünkü taksitli aldığınız için kur dalgalanmaları ve 2 yıl içerisindeki maaş değişimini göz önüne alırsak tam olarak 60 bin TL'ye aldığınız söylenemez. Sistem yeni çıkacak GTA 6'da bile orta ayar üstü oynatır diye düşünüyorum. Bende 4 GB RTX 3050 var. Orta ayar altında oynadığım oyun yok diyebilirim. Siz rahat rahat üst performanslarda oynarsınız. Hayırlı olsun.
Bence iade imkanınız yoksa çok üzülmeyin çünkü taksitli aldığınız için kur dalgalanmaları ve 2 yıl içerisindeki maaş değişimini göz önüne alırsak tam olarak 60 bin TL'ye aldığınız söylenemez. Sistem yeni çıkacak GTA 6'da bile orta ayar üstü oynatır düşünüyorum. Bende 4 GB RTX 3050 var. Orta ayar altında oynadığım oyun yok diyebilirim. Siz rahat rahat üst performanslarda oynarsınız. Hayırlı olsun.