Evkur'dan alınan sistemin güç kaynağı değiştirilebilir mi?

Acatay

Hectopat
Arkadaşlar evkurda aldığım kasanın PSU'su çok dandik olduğu için PC'ye zarar vermeden hemen değiştirmeyi düşünüyorum. Ama bir sorun var. Başka bir PSU takarsam garanti kapsamından çıkar mı? 5K para vereceğiz yani. Bu arada PSU'nun modeli Frisby FOEM 500W 80+. Bunu satıp FSP model bir PSU almayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
1050 Ti'lı sistemi 6000'e satıyorlar evkurdan almak zorunda değilseniz uzak durun.

Arkadaşlar Evkur'dan PC alınmaz diyorsunuz ama kredi kartı olmayan, nakit alamıyacak insanlar da var. Evkur yasal tefeci. Yapacak birşey yok.
Başka elden taksitle alan bir yer yok ki alalım değil mi? Bu arada ben napacam peki hep o dandik psu ile mi kullanacağım?
Neden evkurdan aldınınız bilmem ama eve gelmediyse değiştirin.
Bence direkt olarak Evkur'dan sistem almayın. Hayatınızın hatasını yaparsınız.
Daha evime gelmedi başka elden taksit sistem satan yer varsa söyler misiniz acaba?

Başka elden taksitle alan bir yer yok ki alalım değil mi? Bu arada ben ne yapacağım peki hep o dandik PSU ile mi kullanacağım?

Daha evime gelmedi başka elden taksit sistem satan yer varsa söyler misiniz acaba?

İsterseniz değiştirebilirsiniz PSU'yu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…