Evkur'dan alınan TV'yi değiştirme

wwhark

Decapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: Ryzen 5 5500

Ekran Kartı: Rx 6650 XT

Anakart: Gigabyte B450M-K

Ram: XPG RGB 8x2 (16) 3600MHZ

Sıvı Soğutma: 240mm Corsair H100 RGB

M2 SSD: 1TB Kingston

Monitör: ViewSonic 27 İnç - 1MS - 144HZ, XG 2705

Kasa ve Psu: Corsair 650W + 80, Corsair Spec Delta RGB Kasa

Kulaklık: Gamepower Mihawk

Klavye: Havit Gamenote KBL Blue Switch

Mouse: Asus Tuf Gaming M5 Mouse
Biz temmuz ayında evkurdan TV almıştık 55 pus 6704 Philips markası TV de ışık sızması bulutlanma cıktı ayrıca TV öyle böyle değil donuyor. Servis standart dedi neyse mahkemeye verdik bunları şimdi mahkeme kararı çıkacak misli değişim talep ettim ben şunu sormak istiyorum, 5000 TL ödüyoruz tam olarak taksitli fiyatına acaba biz misli değişim yaparken 5000 TL'lik Android TV ile değişim yapmayı düşünüyorum ama Evkur'dan taksit fiyatına fark da varmış sanırım ne dersiniz siz? O fark da TV'nin normal fiyatına yansır mı bilgisi olan var mı?

Dosya Ekleri

• 20210227_234251.jpg
    20210227_234251.jpg
    123,2 KB · Görüntüleme: 76
Biz temmuz ayında evkurdan TV almıştık 55 pus 6704 Philips markası TV de ışık sızması bulutlanma cıktı ayrıca TV öyle böyle değil donuyor. Servis standart dedi neyse mahkemeye verdik bunları şimdi mahkeme kararı çıkacak misli değişim talep ettim ben şunu sormak istiyorum, 5000 TL ödüyoruz tam olarak taksitli fiyatına acaba biz misli değişim yaparken 5000 TL'lik Android TV ile değişim yapmayı düşünüyorum ama Evkur'dan taksit fiyatına fark da varmış sanırım ne dersiniz siz? O fark da TV'nin normal fiyatına yansır mı bilgisi olan var mı?
Bak yine evkur olayı arkadaş diyorum bağırıyorum duyun beni evkur pişmanlıktır neyini aldıysam zararı dokundu.

Bak yine evkur olayı arkadaş diyorum bağırıyorum duyun beni evkur pişmanlıktır neyini aldıysam zararı dokundu.
Hocam elden taksit olmuyor, başka anneme babama dedim kaç kere almayalım ordan diye de sürekli ordan alışveriş yapıyorlar. Ne dersin mahkeme çıkınca 5000 TL'lik TV ile mi değişim yaparım yoksa faizsiz fiyatı ile mi?

Cevap verebilecek var mı?
Sanırım ödediğim para kadar misli değişim yapacağım. 5000 TL ödüyoruz, o fiyat ile TV'de misli değişim fiyatlandırılayacak biz de değiştireceğiz. Android ile değişmeyi düşünüyorum olmaz ise misli ile değiştireceğim, konu kilitlenebilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı