Evkur'dan bilgisayar almak

20 binlere çıkmadan, mesela 11 bine masaüstü PC alabilir misiniz? Bu pc bugün geldi ve fiyat performansı gayet güzel, tavsiye ederim.

Zamanında söyledim 20kya bunu alacağımıza normal 10kya 1660 var diye tamam dedi bekledim bekledim yine almadı bir anda anlamadım ben bu adamı.

Kredi kartı limiti yoksa kredi çekmeyi dene.

Evet bu güzelmiş gerçekten ama laptoplar çok küçük oluyor oyun oynamak için alıyorum ondan laptop hiç bakmamıştım.

Kredi kartı limiti yoksa kredi çekmeyi dene.

Limit yoksa kredi çekebilir mi?

Evet bu güzelmiş gerçekten ama laptoplar çok küçük oluyor oyun oynamak için alıyorum ondan laptop hiç bakmamıştım.

Limit yoksa kredi çekebilir mi?
Kredi notu düşük değilse çekebilir. Alışveriş sitelerinde alışveriş kredisi var onlara da bakılabilir.

GTX 1660 gibi bir ekran kartına 22 küsur ödemek peşin. Taksitli kısmına girmiyorum. PC'den anlayan biri PC siz kalır yine o sistemi almaz.

GTX 1660 gibi bir ekran kartına 22 küsur ödemek peşin. Taksitli kısmına girmiyorum. PC'den anlayan biri PC siz kalır yine o sistemi almaz.

Vallahi çok istiyorum 9 yıl önce almış şuankini video izlerken donuyor ya oyun oynamak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…