Evkur'dan Bilgisayar Parçaları Alınır mı?

savaskaraer

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, taksit ile bütün PC parçalarini alacağim, babam da diyor Evkur tanidik, Evkur'dan al. Ben de sizlere danisayim dedim. Evkur'a gitsem parçalari alsam iyi olur mu sizce?

Fiyatı uygunsa olabilir. Piyasayı detaylı araştırman lazım.

Evkur'da bildiğim üzere hazır pc'ler var. Parça satıldığını görmedim, ama sizden duyuyorum. Ayrıca piyasanın üstünde bir fiyattan satıyor tüm mallarını.

3000 TL'lik PC 5000 TL'ye denk gelir. Eğer nakit taksitiyle alırsanız. Bu tarz yerlerden alışveriş yapmayın. Baban alışveriş kredisi çekip Hepsiburada'dan alsın en azından. Ayrıca tüm mağaza tanıdık olsa da indirim yapmalarının imkanı çok az hatta imkansız.

Babam taksitle almak istiyormuş hepsini. Nakiti yok diye oradan almayı planlıyor, hepsiburada taksit hepsini yapabılıyor muyuz, konu sahibi benim bu benim yan çarım

Taksit imkanı var tabi, Hatta yanlış hatırlamıyorsam 2 kart ile de alışveriş yapabiliyorduk.

Evkur'da benim de bildiğim kadarıyla ekran kartı, işlemci, anakart tarzında parçalar satılmıyor. Direkt hazır bilgisayarlar satılıyor. Hazır bilgisayarları cidden kötü. Alınmaz bile.

Ayrıca piyasanın üstünde bir fiyattan satıyor tüm mallarını.
Aslında hepsi öyle değil. Genelde piyasa fiyatından satıyorlar. Hatta çoğu piyasa fiyatında. Fakat şöyle bir şey var taksitli almaya kalkınca çok fazla üzerine para alıyorlar. Çok büyük sıkıntı oluyor öyle.

Babam taksitle almak istiyormuş hepsini. Nakit yok diye oradan almayı planlıyor, Hepsiburada taksit hepsini yapabiliyor muyuz?
Evet oluyor.

Hepsiburadan bütün hepsi olarak taksit yapabiliyor muyuz tam olarak arkadaşlar. Hepsini alıcam ama taksitle yani bi yanda hepsi aynı gün gelmesini isterim. Yanıtıma cevap vericek arkadaşlara şimdiden teşşekürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…